Yeelight Mesh Downlight M2 Pro lámpatest

8,400 Ft

Raktáron

Kedvencekbe Kedvenceim
Cikkszám: 641991 Kategória:

Miért válasszon minket ?

  • No-Risk Money Back Guarantee!
  • No Hassle Refunds
  • Biztonságos fizetés
Elfogadott bankkártyák

A Yeelight márka a Xiaomi ökoszisztéma része. 


  

Yeelight Mesh Downlight M2 Pro spotlámpa

A Yeelight spotlámpája egy teljesen új szintre emeli az okosvilágítást! Szembarát fényt biztosít, a fényerőssége és a színhőmérséklete pedig szabadon változtatható. A lámpa 30°-os szögben tökéletesen megvilágítja a szoba kiválasztott részét, valamint távolról is vezérelheti az applikáció vagy a hangvezérlés segítségével! Hogyha pedig még nagyobb kényelmet szeretne elérni, akkor csatlakoztasson több eszközt egymáshoz és vezérelje őket egyszerre!

 


 

Szembarát világítás

Az innovatív, ergonomikus designjának köszönhetően a Yeelight spotlámpája optimális világítást biztosít, ami szembarát, nem vibrál és nem fárasztó a szemnek még hosszas használat után sem! 

 


 

Olyan világítást nyújt, amilyenre szüksége van!

A világítás fényerősségén és színhőmérsékletén könnyedén állíthat, amivel pillanatok alatt az adott szituációnak megfelelő fényt varázsolhat a szobába! Fókuszálni szeretne munka közben? Akkor állítson be erős, hideg fényt. Szeretne megpihenni egy fárasztó nap után? Akkor a kellemes, meleg világítás lesz a tökéletes választás! Szeretné a festmény, szobor vagy valamilyen más gyűjteményét kiállítani? Állítsa be úgy a fényt, hogy a legjobban mutassanak benne! 

 


 

Élvezze a távoli vezérlést, akárhol is van!

A spotlámpát távolról is vezérelheti, még akkor is, hogyha nem tartózkodik otthon! Párosítsa a Yeelight applikációval, amivel beállíthatja az ütemtervet, fel- vagy lekapcsolhatja a világítást, állíthat a fényerőn és a színhőmérsékleten is. A világítás kompatibilis még a Google Assistant-el, az Apple HomeKit-el, Amazon Alexával és a Samsung SmartThings-el is. Csatlakoztassa a kiválasztott szoftverhez a spotlámpát és vezérelje hanggal vagy az applikáción keresztül a világítást. 

 

 


 

Vezéreljen egyszerre több eszközt is!

A fejlett Bluetooth technológiának köszönhetően több eszközt is csatlakoztathat és egyszerre vezérelheti őket. Többé nem kell külön-külön felkapcsolnia a lámpákat! Csupán az egyik izzó paramétereit kell beállítani, a többi pedig azonnal alkalmazkodni fog hozzá!

 

 


 

Tökéletes kiegészítő lesz az otthonában!

A spotlámpa praktikus, univerzális kialakítást kapott és amikor felszereli a kiválasztott helyre, akkor szinte észrevehetetlen lesz! Ennek köszönhetően bármelyik szobának tökéletes kiegészítője lesz.

 

 


 

Yeelight világítások összehasonlítása

Az elérhető Yeelight világítások (Yeelight Spotlight M2, Downlight M2 és Downlight M2 Pro) nagyon hasonló designnal és teljesítménnyel rendelkeznek, de egy pár apróságban mégis különböznek, amiket érdemes tudni:

  Sugárzási szög Fényáram Teljesítmény Méret Mélyedés mérete
Spotlight M2
30° 350lm 5W 93×73,5mm 70-80mm
Downlight M2 75° 350lm 5W 93×73,5mm 70-80mm
Downlight M2 Pro 65° 600lm 8W 113×81,5mm 90-100mm

 

A doboz tartalma

  • Felhasználói kézikönyv

 

Tulajdonságok

 

Név Yeelight Mesh Downlight M2 Pro
Modell YLTS03YL
Sugárzási szög 65º
Teljesítmény 8W (16x1W/LED modul)
Fényáram 600lm
Termék mérete ⌀113×81.5mm
Mélyedés mérete 90-100mm
Bemenet 220-240V~50/60Hz 0.065A
Színhőmérséklet 2700K-6500K
Vezeték nélküli csatlakozás Bluetooth 4.2
Teljesítménytényező 0.5

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>

Gyártó

Kosár
Kezdőlap
Fiókom
0
Kosár
Információk
Scroll to Top