Yeelight Lightstrip Pro okos LED szalag, 2m

18,000 Ft

Raktáron

Kedvencekbe Kedvenceim
Cikkszám: 644402 Kategória:

Miért válasszon minket ?

  • No-Risk Money Back Guarantee!
  • No Hassle Refunds
  • Biztonságos fizetés
Elfogadott bankkártyák

A Yeelight márka a Xiaomi ökoszisztéma része.

 

Yeelight Lightsrip Pro okos LED szalag

Teremtsen egyedi hangulatot bármilyen alkalomra! A Yeelight Lightstrip Pro szalagon lévő LED fények mindegyike különböző színekben tud világítani, kényelmesen vezérelheti a Yeelight applikáció segítségével és 16 millió szín közül választhat. A termék kompatibilis a Razer Chroma, az Overwolf, az Apple HomeKit, a Samsung SmartThings, a Google Assistant és az Amazon Alexa hangasszisztensekkel, amik segítségével könnyedén vezérelheti a saját hangjával is a világítást. A LED szalag hosszát a saját igényeinek megfelelően alakíthatja: hogyha rövidebbet szeretne, akkor levághatja, amennyiben pedig hosszabbra lenne szüksége, akkor csatlakoztathat hozzá egy hosszabbító kábelt (ezt külön vásárolhatja meg). 

 

Rengeteg szín közül választhat

Átjönnek a barátai? Esetleg szülinapi bulit tart? Vagy egy romantikus vacsorát tervez? A Yeelight LED szalaggal felejthetetlen hangulatot teremthet bármilyen szituációban! A készülék egy fejlett IC chip-el lett felszerelve, aminek köszönhetően egyszerre több színben is tud világítani. Az applikáció használatával könnyedén a saját igényeire szabhatja a világítást: a 16 millió szín és a 100 fényeffekt között biztosan mindenki talál majd a számára megfelelőt. Megjegyzés: az állítható fényeffektek már a Mi Home applikációban is elérhetőek. 

 

Merüljön el a játékélményben

A Yeelight LED fényszalag a játékok szerelmeseinek is jó választás lesz! A termék kompatibilis a Razer Chroma és Overwolf platformokkal, aminek köszönhetően még jobban elmerülhet a játékban, mivel a fényeffektek a képernyőn történteknek megfelelően fognak váltakozni. Emellett különböző Razer eszközökkel is (egér, fejhallgató) párosíthatja a LED szalagot a még izgalmasabb élmény érdekében. 

 

Széles kompatibilitás – kényelmes vezérlés

A termék kompatibilis a Google Assistant, Apple HomeKit, Samsung SmartThings és Amazon Alexa hangasszisztensekkel és könnyedén hozzáadhatja az Ön által használt platformhoz, így egyetlen applikációról vezérelheti az otthoni okoseszközeit. Többé nem kell az alkalmazások között ugrálnia! Amiatt pedig nem kell aggódnia, hogyha esetleg felkapcsolva hagyja a világítást, amikor elmegy otthonról – ilyen esetben csak nyúljon a telefonjáért! A hangasszisztensek segítségével pedig könnyedén vezérelheti a LED szalagot: pár szóval le- vagy felkapcsolhatja a világítást, anélkül, hogy meg kellene mozdulnia. 

 

Egyszerű működtetés egy gombnyomással

Mitől olyan egyszerű még a LED szalag működtetése? A termék egy egygombos kapcsolóval rendelkezik, amivel gyorsan és kényelmesen hozzáférhet a legfontosabb funkciókhoz. A gomb megnyomásával le-vagy felkapcsolhatja a világítást, hogyha nyomva tartja, akkor változtathat a színeken, hogyha pedig kétszer megnyomja, akkor választhat az elérhető effektek közül. Kísérletezzen vele és fedezze fel az Ön számára legmegfelelőbb beállítást! 

 

Az Ön igényeire szabva

A Yeelight LED szalaggal könnyedén kidekorálhatja a szobáját. A hosszúsága 2 méter, amennyiben pedig szeretné, akkor akár 10 méteresre is hosszabbíthatja a külön megvásárolható 1 méteres hosszabbító szalaggal. Esetleg túl hosszú a LED szalag? Többé már ez sem probléma, hiszen  egy olló segítségével a kívánt méretre vághatja. Ennek köszönhetően könnyedén kidekorálhatja a falat a TV mögött, a hálószobában, a konyhaszekrénynél vagy az íróasztalnál. Megjegyzés: a LED szalagot csak a kijelölt helyeken vágja el! 

 

Tulajdonságok

 

Gyártó Yeelight
Név Yeelight LED Lightstrip Pro
Modell YLDD005
Méret 2860×36.2×13.5mm
Hosszúság 2 m (10 méterig hosszabbítható)
Súly 380g
Feszültség 110-240V ~50/60Hz
Teljesítmény 5.5W (2m), 24W (10m)
Működési hőmérséklet -10°C-40°C
Működési páratartalom 0-90%
Külső felületi hőmérséklet ≤60°C (25°C-os környezeti hőmérséklet mellett)
CRI Ra 80
IP szint IP20
Vezeték nélküli csatlakozás WLAN IEEE 802.11 b/g/n 2.4GHz, Bluetooth 4.2
Élettartam 25,000 óra
LED-ek száma 24/m
Kimeneti rövidzárlat elleni védelem Igen
Készenléti teljesítmény 1.2W

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>

Gyártó

Kosár
Kezdőlap
Fiókom
0
Kosár
Információk
Scroll to Top