Yeelight 1S okos LED szalag (2m)

15,100 Ft

Raktáron

Kedvencekbe Kedvenceim
Cikkszám: 641890 Kategória:

Miért válasszon minket ?

  • No-Risk Money Back Guarantee!
  • No Hassle Refunds
  • Biztonságos fizetés
Elfogadott bankkártyák

  

Lépjen túl a szokásos világítási sémákon | Rugalmas LED szalag | Több szín | Wi-Fi

 

 Dekoráljon ki bármit!

Az okos 1S LED szalaggal könnyedén egyedi hangulatot teremthet az otthonában! Működtetheti a Yeelight applikáció, a digitális asszisztensek vagy a távirányító segítségével is. A rugalmasságának köszönhetően bárhová könnyedén felszerelheti: a TV mögé, a képek köré, az ágy alá és még sok más helyre is. A LED szalag segítségével nem csak kivilágíthatja a szobáját, hanem egyedi hangulatot is teremthet vele.

 

 


 

Strapabíró

A higanymentes PU gélnek köszönhetően a LED szalag könnyedén formázható és bárhová passzolni fog! A szokatlanul rugalmas kialakítása nem csak védi a LED-eket, hanem sokkal egyszerűbbé is teszi a felszerelését. 

 

 


 

Szinkronizálja a zenével!

A Yeelight applikáció segítségével szinkronizálhatja a LED szalagot a zenével, ami így ritmusra fog világítani és még jobb hangulatot teremthet vele!

 

 


 

Praktikus lehetőségek

A világítást egy gombbal le- vagy felkapcsolhatja vagy változtathat a színén egy hosszabb gombnyomással. Ez egy nagyon kényelmes megoldás az olyan estékre, amikor éppen nem találja a telefonját.

 

 


 

Egyesítse a LED szalagot a többi világítással

A Yeelight 1S LED fényszalag kompatibilis az Apple HomeKit-el, a Google Home-al, Amazon Alexával, Samsung SmartThings-el és a Razer Chroma-val is, aminek köszönhetően egyesítheti az otthonában található többi világítással! 

 

 


 

Lenyűgöző élmény játék közben is

A Yeelight együttműködik a jól ismert Razer gaming felszerelések gyártójával, aminek köszönhetően egyesítheti a szalagot Razer Chroma™ RGB rendszerrel. Így élvezheti az egyedi, magával ragadó játékélményt, aminek a dinamikáját a fények rendkívüli látványa tovább fokozza majd! 

 

 


 

Hozzon létre egy egyedi légkört!

Kéktől a narancssárgáig, estétől nappalig. Használja az előre beállított fényeket a Yeelight applikációban, aminek segítségével könnyedén hozzáférhet rengeteg színhez a különböző hangulati fényhez, valamint kiválaszthatja a kedvenc kompozícióit is. Könnyedén változtathat az otthona hangulatán a színhőmérséklet és a fény színének változtatásával. Teremtsen romantikus hangulatot, amikor csak szeretne! Válasszon a 16 millió szín közül és élvezze az egyedi hangulatot!

 

 


 

 Kombinálja a LED szalagokat és teremtsen egyedi fényeket!

Az 1S szalagot kombinálhatja a 1 méteres hosszabbító szalaggal (Yeelight hosszabbító 1m). Emellett le is vághat a szalagból, hogyha egy kisebb helyre szeretné felszerelni.

 

  


 

Egyszerű beüzemelés

A szalag hátulján egy ragasztócsík is található, amivel könnyedén feltapaszthatja bárhová. Csak húzza le a védőréteget, majd ragassza oda a LED szalagot, ahová csak szeretné! 

A készlet tartalma

 

  • Felhasználói kézikönyv
  • Tápegység
  • Vezérlő a szalagon


Tulajdonságok

Modell YLDD05YL
Teljesítmény 7,5 W (2m) / 26,6W (10m)
Csatlakozás WiFi (802.11 b/g/n 2,4 GHz)
Feszültség 100-240~50/60Hz 0,17A (2m) / 0.6A (10m)
Operációs rendszer Android 4.4, iOS 8.0 és újabb verziók
Frekvenciatartomány 2400 – 2483,5 MHz
Szalag hossza 2 m
Kábel hossza 1.5 m a vezérlőtől, további 1.8 m a tápegységig
LED fények száma 24/m
Élettartam 25000 óra

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>

Gyártó

Kosár
Kezdőlap
Fiókom
0
Kosár
Információk
Scroll to Top