TWS Edifier X5 fülhallgató (fehér)

15,900 Ft

Raktáron

Kedvencekbe Kedvenceim
Cikkszám: 643044 Kategória:

Miért válasszon minket ?

  • No-Risk Money Back Guarantee!
  • No Hassle Refunds
  • Biztonságos fizetés
Elfogadott bankkártyák

Edifier X5 vezeték nélküli bluetooth-os fülhallgató

Hallgassa a kedvenc dalait, bárhol is van! Az Edifier X5 vezeték nélküli fülhallgató kiváló hangminőséget biztosít az aptX segítségével és egyetlen töltéssel 6 órán keresztül is üzemel! A Bluetooth 5.0 gyors és stabil jelátvitelt biztosít, a CVC 8.0-ás zajszűrővel pedig kényelmesen telefonálhat, még zajos környezetben is! A fülhallgatót emellett könnyen működtetheti a beépített érintéssel vezérelhető panellel.

Lenyűgöző hangminőség

Engedje meg, hogy lenyűgözze Önt a zene varázsa! Az aptX audió kodek felelős a tökéletes hangminőségért, így az X5 fülhallgató kristálytiszta és részletgazdag hangzást biztosít!

Felejtse el a csatlakozási hibákat!

Mondjon búcsút a rossz minőségű jelátvitelnek és más egyéb kapcsolódási hibának! A Bluetooth 5.0 gyors, stabil és megbízható jelátvitelt garantál, 10 méteres a hatótávolsága és alacsonyabb energiafogyasztást biztosít! Ezen kívül az Edifier-el nem kell a komplikált beállításokkal bajlódnia: miután egyszer már párosította a fülhallgatót egy készülékkel, azután a továbbiakban automatikusan csatlakozni fog majd hozzá!

Telefonáljon, bárhol is van!

Hívja egy barátja, de Ön éppen a buszon ül vagy egy zajos szupermarketben vásárol? Nem probléma! Az Edifier X5 dupla mikrofonnal és CVC 8.0 zajszűrő technológiával rendelkezik, ami hatékonyan megszünteti a nem kívánt háttérzajt. Mostantól bárhol telefonálhat, anélkül, hogy beszűrődnének a háttérzajok!

Hosszú működési idő

Nyugodtan hallgassa a kedvenc zenéit munka közben, otthon takarítás vagy főzés közben vagy akár egy hosszabb utazás során is! A strapabíró akkumulátor egyetlen töltés után 6 órán keresztül üzemel, a hozzátartozó töltőtok ezt pedig még 15 órával meghosszabbítja! Így összesen 21 órán keresztül hallgathatja a kedvenc lejátszási listáit!

Kényelmes érintéses vezérlés

Mostantól minden fontos funkciót egy érintéssel beállíthat: leállíthatja vagy elindíthatja a lejátszási listáit, felveheti vagy elutasíthatja a hívásokat, zenét válthat és még a hangasszisztenst is aktiválhatja!

Változatos igényű felhasználóknak tervezve

A termék ergonomikus kialakításának köszönhetően órákon keresztül hallgathat zenét, anélkül, hogy a fülhallgató kényelmetlenné válna. Az X5 szorosan illeszkedik a fülre, anélkül, hogy kiesne vagy elmozdulna, emellett pedig IP55 besorolású, ami azt jelenti, hogy víz- és porálló, így nem fog neki ártani pár esőcsepp, por vagy egy kis izzadtság. A fülhallgatókat külön-külön is csatlakoztathatja a kiválasztott készülékhez, így együtt és külön is használhatja őket!

A doboz tartalma

  • Fülhallgató
  • Töltőtok
  • Töltő kábel
  • Cserélhető fülhallgató betétek (3 pár)
  • Felhasználói kézikönyv
Márka Edifier
Modell X5
Szín Fehér
Bluetooth verziója 5.0
Bluetooth profilok A2DP, AVRCP, HFP, HSP
Audió kodekek SBC, aptX
Hatótávolság 10 m
Töltési idő Kb. 1.5 óra
Működési idő 6 óra (fülhallgató) + 18 óra (töltőtok)
Bemenet 5V 50mA (fülhallgató), 5V 350mA (töltőtok)
Frekvencia 20Hz-20kHz
Érzékenység 95±3dB
Gyártó

Kosár
Kezdőlap
Fiókom
0
Kosár
Információk
Scroll to Top