Sonoff Smart WiFi POWR3 kapcsoló nagy teljesítménnyel

11,600 Ft

Raktáron

Kedvencekbe Kedvenceim
Cikkszám: 643188 Kategória:

Miért válasszon minket ?

  • No-Risk Money Back Guarantee!
  • No Hassle Refunds
  • Biztonságos fizetés
Elfogadott bankkártyák

Sonoff POWR3 nagy teljesítményű Wi-Fi-s okoskapcsoló

Élvezze, hogy az okoseszközeit kényelmesen, távolról is vezérelheti, valamint minden információhoz hozzáférhet otthona energiafogyasztásával kapcsolatban! A Sonoff POWR3 kapcsoló 5500 W-os teljesítménnyel rendelkezik, valamint 25A-ig támogatja a terhelést. A segítségével pontosan lemérheti a csatlakoztatott eszközök teljesítményét, feszültségét és az áramot, az adatokat pedig az applikációban tekintheti meg. Kompatibilis a Google Assistant hangasszisztenssel, valamint túlterhelés elleni védelemmel is rendelkezik.

Még nagyobb kimeneti teljesítmény – több lehetőség

A kapcsoló magas, 5500 W-os kimeneti teljesítményt biztosít, amivel többféle eszközt is támogat. Emellett egy egész szoba energiafogyasztásának mérésére is alkalmas: csatlakoztassa hozzá az adott szoba összes eszközét. A POR3 100 napig tárolja az adatokat, valamint CSV fájlban is lementheti a telefonjára.

Egyetlen gombnyomással ki- vagy bekapcsolhatja az eszközeit

Egy hosszabb utazásra megy, de aggódik az eszközei biztonsága miatt? Nem biztos benne, hogy lekapcsolta őket? Semmi gond! A POWR3-al könnyedén vezérelheti az eszközeit az applikáció segítségével, bárhol is legyen. Így gondoskodhat az készülékei biztonságáról és elkerülheti a túl magas villanyszámlákat is. Az eszköz támogatja az eszközök távoli be- és kikapcsolását, valamint szinkronizálja azok állapotát.

Bármikor használhatja az fogyasztásmérő funkciót

Eldöntheti, hogy a POWR3 mikor kezdje el és mikor hagyja abba a fogyasztásmérést. 1 vagy 10 percen keresztül, esetleg 2 órán át mérne? Hogyha szeretné egy bizonyos időpontra bontva lemérni a fogyasztást akkor csak nyissa meg az alkalmazást és használja a megfelelő funkciót! A Sonoff a teljes irányítást a kezébe adja!

Kényelmesen hozzáférhet az információhoz!

Ahhoz, hogy hozzáférjen a mért adatokhoz, csupán párosítania kell a POWR3-at az eWeLink applikációval. A megfelelő kiegészítőt a laptopjára is telepítheti, így könnyedén ellenőrizheti a mért energiafogyasztást.

Hangvezérlés

A kapcsoló kompatibilis az olyan hangasszisztensekkel, mint a Google Assistant, Samsung SmartThings, Amazon Alexa és Yandex Alice, így a csatlakoztatott eszközeit hanggal is könnyedén működtetheti. Még fel sem kell kelnie az ágyból, hogy elérje a telefonját. A termék az Alexa Energy Dashboard-al is kompatibilis, amivel könnyedén energiát spórolhat.

Hatékony túlterhelés elleni védelem

A Sonoff POWR3-al nem kell aggódnia a biztonsága miatt! A továbbfejlesztett túlterhelés elleni védelem folyamatosan ellenőrzi a feszültséget, áramot és a teljesítményt és hogyha valami szokatlant észlel, akkor automatikusan lekapcsol. Ezzel megvédi a kapcsolót az esetleges károsodásoktól és növeli a biztonságos használatot.

Alaphelyzetben zárt relé

Más hasonló típusú készülékekkel ellentétben a POWR3 egy alaphelyzetben zárt relével lett felszerelve. Ennek köszönhetően, hogyha egy esetleges áramkimaradás történik vagy a kapcsoló károsodik, akkor az az áramkört nem érinti. Emellett az alkalmazás segítségével saját maga is beállíthatja az áramellátás állapotát.

Gyártó Sonoff
Modell POWR3
Termék típusa Wi-Fi-s okoskapcsoló
Feszültség 100-240V AC
Bemenet 100-240V ~50-60Hz 25A Max
Kimenet 100-240V ~50-60Hz 25A Max.
MCU ESP8266
Switch channel Szimpla
Max. töltés 25A/5500W
Vezeték nélküli csatlakozás Wi-Fi IEEE 802.11b/g/n 2.4GHz
RF 433 Mhz Nem
Kompatibilis Amazon Alexa, Google Assistant, Samsung SmartThings, Yandex Alice
DIY mód Nem
Tanúsítványok CE, FCC, RoHS
Borítás anyaga PC V0
Támogatott operációs rendszerek Android és iOS
Működési hőmérséklet -10°C – 40°C
Méret 162x122x45.5mm
Gyártó

Kosár
Kezdőlap
Fiókom
0
Kosár
Információk
Scroll to Top