Sonoff S26R2TPF-DE smart WiFi aljzat

7,800 Ft

Raktáron

Kedvencekbe Kedvenceim
Cikkszám: 643547 Kategória:

Miért válasszon minket ?

  • No-Risk Money Back Guarantee!
  • No Hassle Refunds
  • Biztonságos fizetés
Elfogadott bankkártyák

Sonoff S26R2TPF-DE okoskonnektor

Mostantól könnyedén vezérelheti a csatlakoztatott eszközeit az applikáció vagy hangasszisztens segítségével. A termék kompatibilis az Amazon Alexa, Google Assistant, Samsung SmartThings és Alica hangasszisztensekkel, emellett pedig csoportosíthatja is a készülékeket. A konnektor akár 16A-es terhelést is elbír, így igényesebb készülékeket is csatlakoztathat hozzá, például fűtőtestet vagy lassú tűzhelyet.

Vezérelje távolról is az eszközeit!

Többé nem kell aggódnia, hogy lekapcsolta-e az eszközeit mielőtt elindult otthonról. Az okoskonnektorral távolról is vezérelheti a csatlakoztatott eszközöket az eWeLink applikáció segítségével. Mostantól akár a munkahelyéről vagy egy étteremben ülve is bekapcsolhatja a klímát, esetleg lekapcsolhatja a világítást otthonában. Emellett az eszközei állapotát is ellenőrizheti távolról. A funkció használatával könnyedén gondoskodhat otthona biztonságáról és áramot spórolhat.

Vezérlés megosztása

A családja és a barátai is könnyedén vezérelhetik a konnektorhoz csatlakoztatott eszközöket: az applikáció segítségével megoszthatja a kiválasztott eszközöket. Hogyha többen élnek egy háztartásban, akkor ez a funkció hasznos lesz! Mostantól a szobatársa is könnyedén le- vagy felkapcsolhatja az eszközöket, ellenőrizheti az állapotukat és beütemezheti őket.

Hangasszisztens

Nincs szabad keze főzés közben? Esetleg kényelmesen fekszik a kanapén és nem szeretne felkelni lekapcsolni a világítást? Többé nem kell felállnia, de még a telefonjáig sem kell elnyúlnia! A Sonoff okoskonnektor működik az Amazon Alexa, Google Assistant és Alice hangasszisztensekkel is, aminek köszönhetően pár szóval bekapcsolhatja a kávéfőzőt vagy lekapcsolhatja a fűtést.

Csoportosítsa az eszközöket

A Sonoff-al sokkal egyszerűbb lesz az okosotthon kezelése! Az okoskonnektor segítségével csoportosíthatja az eszközöket, így többé nem kell külön-külön irányítania őket. Egyetlen kattintással lekapcsolhatja a világítást az összes szobában vagy bekapcsolhatja a kávéfőzőt.

Szabja a saját életstílusára az okosotthonát

Többé nem kell időt és energiát pazarolnia a napi teendőire. A konnektorral ütemtervet is készíthet: például beállíthatja, hogy reggelente elinduljon a kávéfőző vagy, hogy délután bekapcsoljon a fűtés. De például párosíthatja is a konnektort a S26R2TPF-DE mozgásérzékelővel (a készlet nem tartalmazza) és beállíthatja, hogy automatikusan felkapcsoljon a lámpa, hogyha valaki belép a szobába. Próbálja ki a lehetőségeket és hozzon létre egy tökéletes okosotthont!

Nézze meg, hogy mi történik otthonában

Szeretné megnézni, hogy mi történik a lakásában, amíg nincs otthon? A Sonoff S26R2TPF-DE okoskonnektorral ezt megteheti! Csak csatlakoztasson egy kamerát a konnektorhoz, amivel bármikor könnyedén ellenőrizheti az otthonát.

Gyártó

Sonoff

Modell

S26R2TPF-DE

Wi-Fi

IEEE 802.11 b/g/n 2.4GHz

Támogatott operációs rendszerek

Android, iOS

Működési hőmérséklet

-10°C-40°C

Bemenet

250V ~50-60Hz

Max. terhelés

4000W / 16A

Anyag

PC V0

Gyártó

Kosár
Kezdőlap
Fiókom
0
Kosár
Információk
Scroll to Top