Sonoff NSPanel okoskapcsoló

25,500 Ft

Raktáron

Kedvencekbe Kedvenceim
Cikkszám: 644273 Kategória:

Miért válasszon minket ?

  • No-Risk Money Back Guarantee!
  • No Hassle Refunds
  • Biztonságos fizetés
Elfogadott bankkártyák

Sonoff NSPanel okoskapcsoló

Tapasztalja meg, hogy mennyire egyszerű és kényelmes is lehet az okosotthon vezérlése! A Sonoff okoskapcsoló a saját vezérlőközpontja lesz, amivel működtetheti az eszközeit, speciális ütemtervet állíthat be és még az időjárást is megnézheti. A készülék támogatja a Wi-Fi csatlakozást és kompatibilis az eWeLink applikációval, valamint az Amazon Alexa, Google Assistant, Siri és Alice hangasszisztensekkel is. Emellett egy felhasználóbarát HMI panellel, érintőképernyővel, 2 fizikai kapcsolóval és egy termosztáttal lett felszerelve.

HMI Panel – kényelmes vezérlés

Mostantól kényelmesen vezérelheti az eszközeit és pár érintéssel aktiválhatja az ütemterveket. A Sonoff okoskapcsolója egy érintőképernyős HMI panellel lett felszerelve, ami gyors hozzáférést biztosít több hasznos funkcióhoz is. A segítségével könnyedén működtetheti a világítást vagy állíthat a légkondin! Emellett az érintőképernyő alatt 2 fizikai gomb is található, amivel 2 különböző eszközt is vezérelhet.

Könnyebb világítás vezérlés

A kapcsoló tökéletes a világítás vezérléséhez! A HMI panelnek köszönhetően gyorsan és kényelmesen vezérelheti a csatlakoztatott okosizzókat vagy a LED szalagokat, valamint a paramétereiken is változtathat: pár érintéssel állíthat a fényerőn, a színhőmérsékleten vagy a színeken. Mostantól csupán pár érintés szükséges ahhoz, hogy megváltoztassa otthona hangulatát!

Hozzon létre ütemtervet!

Igazítsa az okoseszközeit az életviteléhez! A kapcsolóval ütemtervet hozhat létre a különböző eszközeihez: beállíthatja például, hogy a halószoba világítása automatikus lekapcsoljon este 11-kor, amikor aludni megy. Azt is beállíthatja, hogyha filmet néz, akkor elinduljon a fűtés és kellemes fényű világítás kapcsoljon fel. Az NSPanel 8 widgetet támogat.

Távoli vezérlés az applikációval

Búcsúzzon el a korlátoktól és vezérelje az okoseszközeit onnan, ahonnan csak szeretné, legyen akár munkában, boltban vagy egy nyaraláson! Az NSPanel kompatibilis az eWeLink applikációval, így a párosított eszközöket a telefonjáról is tudja irányítani. Csupán egy pár kattintás szükséges ahhoz, hogy állítson a beállításokon vagy megnézze, hogy biztosan lekapcsolta-e a világítást az otthonában.

Hangvezérlés

Éppen nincsen szabad keze főzés közben, hogy felkapcsolja a világítást? Vagy esetleg túl kényelmes az ágy és nem szeretne felkelni lekapcsolni a fűtést? Többé szinte meg sem kell mozdulnia! Az NSPanel kompatibilis a Google Assistant, Siri, Amazon Alexa és Alica hangasszisztensekkel, aminek segítségével hangvezérléssel is működtetheti az eszközöket. Csupán pár szó és felkapcsolhatja a világítás vagy bekapcsolhatja a légkondit!

Eszközök csoportosítása

Szeretné felkapcsolni a világítást különböző szobákban vagy éppen az egész házban? Többé nem kell külön-külön kapcsolgatnia! A Sonoff NSPanel kapcsolóval csoportosíthat is eszközöket, így nem csak egyenként, hanem egyszerre is tudja őket vezérelni. Ezt a beállítást pedig bármikor megváltoztathatja.

Beépített termosztát

A készülék termosztáttal lett felszerelve, a továbbfejlesztett szenzorok pedig érzékelik a hőmérsékletet és segítenek elérni a kívánt szintet. Párosítsa a fűtéssel vagy a légkondival és működtesse a saját igényeinek megfelelően őket. Emellett különböző hőmérsékletet is beállíthat a nap különböző időpontjaira: 20°C napközben, 23°C este? Az NSPanel-el bármi lehet!

Nézze meg az időjárást!

Elmegy otthonról? Csak nézzen rá az NSPanelre és máris tudni fogja, hogy szüksége lesz-e esernyőre vagy sem! A készülék támogatja a Wi-Fi csatlakozást, így nem csak a dátumot és az időt jelzi, hanem az időjárást is. A kijelzőn minden fontos információt megtalál a kinti és benti hőmérsékletről is. Emellett egy speciális ikonnal ellenőrizheti, hogy napos, felhős az idő vagy esetleg esik.

Széles kompatibilitás

Hozzon létre egy olyan okosotthont, amiben öröm élni! Az NSPanel kompatibilis a legtöbb Sonoff termékkel, például kapcsolókkal, konnektorokkal, izzókkal és LED szalagokkal. Emellett kényelmesen vezérelhet vele egyes Philips Hue eszközöket is. Mindennek köszönhetően olyan okosotthont hozhat létre, amely tökéletesen alkalmazkodik a mindennapjaihoz.

A készlet tartalma:

  • NSPanel kapcsoló
  • 2 db csavar
  • Felhasználói kézikönyv
Gyártó Sonoff
Modell NSPanel-EU
Bemenet 100-240V ~ 50/60Hz 4A max.
Kimenet 100-240V ~ 50/60Hz, 2A / csatorna, 4A összesen
LED terhelés 150W 110V / csatorna, 300W 110V összesen
Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n 2.4GHz
Bluetooth 4.2 BLE
Kijelző 3.5″ TFT
Kijelző felbontása 480x320px
Támogatott operációs rendszerek Android, iOS
Anyag borítása PC V0 + CRS + edzett üveg
Méret 86x86x41.7mm
Tanúsítványok CE, CQC, SRRC, RoHS
Gyártó

Kosár
Kezdőlap
Fiókom
0
Kosár
Információk
Scroll to Top