Smart Zigbee Wireless Door/Window Sensor Sonoff SNZB-04

9,300 Ft

Raktáron

Kedvencekbe Kedvenceim
Cikkszám: 641720 Kategória:

Miért válasszon minket ?

  • No-Risk Money Back Guarantee!
  • No Hassle Refunds
  • Biztonságos fizetés
Elfogadott bankkártyák

Okosérzékelő ajtókhoz és ablakokhoz

A Sonoff SNZB-04 ZigBee sokkal biztonságosabbá fogja tenni otthonát a betörők ellen. Az érzékelő értesítést küld a telefonjára minden alkalommal, amikor az ajtók és ablakok kinyílnak vagy becsukódnak. Gondoskodjon a biztonságról és élvezze a nyugalmat!

Rengeteg lehetőség

Az érzékelővel a ZigBee Bridge-en keresztül is vezérelheti az eszközeit, ami rengeteg lehetőséget ad és még nagyobb kényelmet nyújt. Csatlakoztassa az érzékelőt a készülékhez, ami minden alkalommal ki- vagy bekapcsol, hogyha az ajtót/ablakot kinyitja vagy becsukja.

Teljes biztonság

Hogyha kamerát csatlakoztat az érzékelőhöz, akkor a hangját is rögzítheti, amit a kamera lejátszik, hogyha hívatlan vendég lép az otthonába, ezzel elijesztve a betörőt. Emellett minden mozdulatot felvesz, valamint hogyha hasonló eset történne, akkor értesítést is küld a telefonjára.

Alacsony töltöttség jelzés

Hogyha az érzékelő töltöttségi szintje 10% alá esik, akkor a készülék értesítést küld a telefonjára, így nem kell aggódnia, hogy bármikor lemerülhet, hiszen mindig naprakész lehet ezzel az információval kapcsolatban!

Egyszerű felszerelés

Az érzékelő hátulján lévő ragasztó erős és stabil, a segítségével könnyedén felszerelheti bármilyen felületre a készüléket.

Modell

SNZB-04

Elem

3V (CR2032)

Súly

Érzékelő – 18g, Mágnes – 5.3g

Működési hőmérséklet

-10 ° C-tól +40 ° C-ig

WiFi

IEEE 802.15.4 (ZIGBEE)

Anyag

PC V0

Gyártó

Kosár
Kezdőlap
Fiókom
0
Kosár
Információk
Scroll to Top