Smart ZigBee Switch Sonoff ZBMINI

7,800 Ft

Raktáron

Kedvencekbe Kedvenceim
Cikkszám: 642331 Kategória:

Miért válasszon minket ?

  • No-Risk Money Back Guarantee!
  • No Hassle Refunds
  • Biztonságos fizetés
Elfogadott bankkártyák

SONOFF ZBMINI ZigBee okoskapcsoló

A ZBMINI-t könnyedén beüzemelheti a csatlakozó doboz típusától függetlenül. Javasoljuk, hogy a kapcsolót a szabadban helyezze el, ne egy fém csatlakozódobozban.

Hosszabbítsa meg egy külső kapcsoló csatlakozóját

A Sonoff kapcsoló különböző típusú külső csatlakozókkal is működik, például az SPDT villanykapcsolóval. Az eszköz nem kompatibilis a fali érintőkapcsolóval és az időzítő fénykapcsolóval.

Biztonságos és kényelmes használat

Az eszköz váza tűzálló anyagból készült, ami csökkenti a tűzveszélyt, emellett pedig CE és FCC tanusítvánnyal rendelkezik. A ZigBee 3.0 protokoll AES-128 titkosítással lett ellátva, ami biztonságossá teszi az adatokat és harmadik fél nem férhet hozzá. Az eszköz kompatibilis az Amazon, Philips, Sonoff és Samsung termékekkel.

ZBMINI ZigBee – ZBMINI Bridge – Jelátvitel

Hogyha gyakran van offline amiatt, hogy túl nagy a távolság az eszköz és a router között, akkor a ZBMINI-t ZigBee routerként is használhatja a jelek továbbítására az eszközök között.

Okosotthon a Sonoff-nak köszönhetően

Elfelejtette lekapcsolni a villanyt? Ne aggódjon, a kapcsoló majd megteszi ezt Ön helyett! Azt is beállíthatja, hogy a világítás mikor kapcsoljon le vagy fel. Az eszköz emellett kompatibilis Amazon Alexával, így még a kanapéról sem kell felkelnie ahhoz, hogy vezérelje a világítást.

Gyártó

Sonoff

Modell

ZBMINI

Bemenet

100-240V AC 50/60Hz

Kimenet

100-240V AC 50/60Hz

Anyag

PC

Méret

42,6 x 42,6 x 20 mm

Szín

Fehér

ZigBee

IEEE 802.15.4 2.4GHz

Gyártó

Kosár
Kezdőlap
Fiókom
0
Kosár
Információk
Scroll to Top