Smart Hub Sonoff RF BridgeR2 433MHz

9,100 Ft

Kifogyott

Cikkszám: 643706 Kategória:

Miért válasszon minket ?

  • No-Risk Money Back Guarantee!
  • No Hassle Refunds
  • Biztonságos fizetés
Elfogadott bankkártyák

Smart Hub Sonoff RF BridgeR2 433MHz

Mostantól még könnyebben és kényelmesebben vezérelheti az okosotthonát! A BridgeR2 készülék segítségével csatlakoztathat távirányítót, érzékelőt és más 433 MHz RF-es eszközöket is a Wi-Fi hálózatra, aminek köszönhetően mindegyiket egy alkalmazással vezérelheti! Emellett ütemtervet és időzítőt is beállíthat, valamint a Google Assistant és Amazon Alexa használatával még hangutasításokkal is működtetheti őket. A panelt 16 eszközhöz csatlakoztathatja és közel 64 db 433 MHz-es kódot tárol. A készölék több között a Samsung SmartThings platformmal is működik.

Még kényelmesebben vezérelheti az okoseszközeit

A Sonoff smart hub segítségével azokat az eszközeit, amelyek 433 MHz-es rádióhullámmal kommunikálnak, könnyedén olyan készülékekké alakíthatja, amelyek Wi-Fi hálózatot használnak. Hozzáadhatja őket a felhasználóbarát eWeLink applikációhoz és onnan vezérelheti őket. A Bridge R2 kompatibilis többféle RF kapcsolóval, RF konnektorral, RF izzóval és RF érzékelőkkel is. 16 eszközzel párosíthatja és összesen akár 64 eszközt is hozzáadhat az alkalmazáshoz!

Hozzon létre ütemtervet!

Párosítsa a smart hub-ot a választott távirányítóval, érzékelővel vagy más eszközökkel, hogy ütemtervet hozhasson létre. Beállíthatja például, hogy a fűtés automatikusan lekapcsoljon hogyha valaki kinyitja az ablakot vagy lekapcsoljon minden lámpa, hogyha megnyom egy gombot a távirányítón. A Sonoff-al az otthona biztonságáról is gondoskodhat: beállíthatja például, hogyha valaki belép a házba, akkor azonnal értesítést kapjon róla és a lámpák automatikusan felkapcsolódjanak.

Időzítés

Alakítsa okosotthonát a saját életviteléhez! A Bridge R2 smart hub-al 8 különböző időzítőt is beállíthat egyszerre. Beállíthatja például, hogy a lámpák egy bizonyos időpontban felkapcsolódjanak, egy bizonyos idő után pedig lekapcsoljanak. Szeretné, hogy a fűtés vagy a ventilátor automatikusan ki- és bekapcsoljon 10 percenként? Ez is lehetséges! Csak állítsa be hozzá az időzítőt loop módban!

Hangvezérlés

Mindkét keze foglalt a főzés közben, de muszáj lenne felkapcsolnia a lámpát? Szeretné lehúzni a rolót, de nem szívesen kelne ki a kényelmes ágyból? Ez többé nem fog problémát jelenteni! A smart hub kompatibilis az Amazon Alexa, Google Assistant és Alice hangasszisztensekkel, amik használatával hangvezérléssel is működtetheti az eszközeit. Csupán pár szó és felkapcsol a világítás vagy bekapcsol a fűtés. Nézze meg, hogy mennyire kényelmes!

A doboz tartalma

  •  BridgeR2 smart hub
  •  Felhasználói kézikönyv
Gyártó Sonoff
Modell RF BridgeR2
Bemenet 5V 1A
RF 433.92MHz
Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n 2.4GHz
Operációs rendszer Android, iOS
Működési hőmérséklet -10°C-40°C
Anyag PC V0
Méret 62x62x20mm
Tápegység Micro USB
Gyártó

Kosár
Kezdőlap
Fiókom
0
Kosár
Információk
Scroll to Top