Napelem Panel EcoFlow 400W-os

359,900 Ft

Raktáron

Kedvencekbe Kedvenceim
Cikkszám: 644823 Kategóriák: ,

Miért válasszon minket ?

  • No-Risk Money Back Guarantee!
  • No Hassle Refunds
  • Biztonságos fizetés
Elfogadott bankkártyák

EcoFlow 400W fotovoltaikus panel az erőművekhez

Élvezze az áramellátást, bárhová is megy. Az EcoFlow fotovoltaikus panel 400 W teljesítményű, összecsukható, hordozható kialakítású. Segítségével könnyedén feltöltheti az erőművét. A készlet tartalmaz egy hordtáskát, amely állványként is használható, valamint MC4 – XC60 (2,5 m). A termék szilárd és tartós, emellett széles körű kompatibilitásával és 22,4%-os energiahatékonyságával is kitűnik.

Könnyű és hordozható

A napelem 12.5 kg-os és az összecsukható kialakításának köszönhetően bárhová elkíséri Önt. Vigye magával egy lakókocsis kirándulásra vagy egy sátrazásra és töltse fel vele gond nélkül az EcoFlow erőművét! A napelem még egy speciális vállpánttal is rendelkezik, amivel kényelmesen hordozhatja.

Táska és állvány az egyben

A napelem mellé egy speciális táska is jár, amivel kényelmesen és biztonságosan szállíthatja a készüléket. A táskát emellett állványként is használhatja, amit 40° és 90° közötti szögben állíthat be, hogy a legtöbb napfény érje a készüléket.

Bármilyen időben használhatja

A napelem tömör üvegszálból és hajlítható EVA anyagból készült, amik megfelelően kombinálják a rugalmasságot és az erősséget is. Emellett az összes cella egy speciális EFTE réteggel lett bevonva, ami megvédi a víztől, portól és az egyéb szennyeződésektől is a napelemet, így bármilyen időjárás esetén használhatja.

Okos megoldások

A napelem 22.4%-os konverziós hatásfokkal rendelkezik és egy EcoFlow generátorral párosítva tudja  a legtöbb energiát kivonni a nap folyamán. A készülék a Maximum Power Point Tracking (MPPT) algoritmus segítségével állítja be a hatékonyságát, hogy a csatlakoztatott készüléknek a legjobbat nyújtsa.

Széleskörű kompatibilitás

A napelem MC4 konnektorral lett felszerelve, aminek köszönhetően több különböző eszközhöz is csatlakoztathatja. A készülék kompatibilis a DELTA szériás EcoFlow erőművekkel, emellett pedig másfajta generátorokkal is használhatja.

A dobozban

  • 400W EcoFlow napelem
  • Védő tok és állvány
  • MC4 – XC60 – 2,5m
  • Felhasználói kézikönyv
Márka EcoFlow
Név 400W-os napelem
Névleges teljesítmény 400W (±10W)
Nyitott áramköri feszültség 48V (Vmp 41V)
Rövidzárlati áram 11A (Imp 9,8A)
Hatékonyság 22,4%
Cellatípus Monokristályos szilícium
Csatlakozó típusa MC4
Panel súlya 12,5 kg
Összehajtatlan méretek 105.8×236.5×2.4cm
Összecsukott méretek 105.8x62x2.4cm
Vízálló IP67

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>

Gyártó

Kosár
Kezdőlap
Fiókom
0
Kosár
Információk
Scroll to Top