Napelem Panel EcoFlow 160W-os

130,000 Ft

Raktáron

Kedvencekbe Kedvenceim
Cikkszám: 642285 Kategóriák: ,

Miért válasszon minket ?

  • No-Risk Money Back Guarantee!
  • No Hassle Refunds
  • Biztonságos fizetés
Elfogadott bankkártyák

Ecoflow 160W-os napelem

Jusson áramhoz bárhol is van! Az EcoFlow 160W-os napelem hordozható, összecsukható és úgy lett kialakítva, hogy könnyedén generáljon áramot a strandon, a kertben, vagy akár a semmi közepén is!

Hordozható és összecsukható

A napelem hordozható és összecsukható, így ideális egy kempingezéshez, túrázáshoz vagy bármilyen más kültéri elfoglaltsághoz. A napelem kicsi és könnyen összehajtható, így nagyon egyszerű a szállítása is!

Csúcsminőségű cellák

A hatékony energiaellátást 32 darab csúcsminőségű monokristályos szilícium cella biztosítja. Az energiaellátás attól függ, hogy milyen időjárás van: a legjobb teljesítmény a folyamatos napsütés mellett garantált!

Okos napenergia

Az EcoFlow 160W-os napelem  úgy lett tervezve, hogy a nap bármely szakaszában maximális teljesítményt nyújtson, amikor valamelyik EcoFlow erőművel van összekapcsolva.

Kitámasztható táska

A napelem táskája kitámasztható táskaként is használható, aminek segítségével bármilyen irányba kitámaszthatjuk a paneleket, valamint zavartalanul összekapcsolhatunk több napelemet is.

Nagyobb energia

A panelbe integrált MC4 kábel (1 m) kompatibilis más, a piacon kapható termékekkel, és lehetővé teszi több EcoFlow 160 W-os napelem csatlakoztatását az EcoFlow DELTA energiaállomáshoz a napsugarakból történő hatékonyabb energiatermelés érdekében.

Víz- és porálló

Akár kempingezik, túrázik vagy kirándulni megy, az EcoFlow napelem annyi energiát fog szolgáltatni, amennyire szüksége van! A víz- és porállóságának köszönhetően kültéren is használhatja. Emellett a panel rendelkezik egy 0.2 mm-es ETFE réteggel is, ami megvédi a felületét az UV sugárzástól és meghosszabbítja a panel élettartamát.

Tartalmazza a

  • fotovoltaikus panel
  • MC4 – XC60 kábel (2,5 m)

 

Méret kinyitva 68*157*2.4 cm
Méret összecsukva 68*42*2.4 cm
Súly 7.0 kg, napelem panel 5.0 kg
Garancia 12 hónap
Teljesítmény 160W(+/-5W)*.
Hatékonyság 21%-22%
Konnektor típusa MC4
Nyitott áramköri feszültség 21.4V(Vmp 18.2V)
Üzemi áram 9.6A(Imp 8.8A)
Cella típusa Monokristályos szilícium
Működési és tárolási hőmérséklet -20° C és 85° C között

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>

Gyártó

Kosár
Kezdőlap
Fiókom
0
Kosár
Információk
Scroll to Top