JIMMY SF8 vezeték nélküli felmosó

62,700 Ft

Raktáron

Kedvencekbe Kedvenceim
Cikkszám: 643385 Kategóriák: ,

Miért válasszon minket ?

  • No-Risk Money Back Guarantee!
  • No Hassle Refunds
  • Biztonságos fizetés
Elfogadott bankkártyák

Jimmy SF8 vezeték nélküli felmosó

Tegye a régi, nem túl praktikus felmosóját a sarokba és nézze meg, hogy mennyire egyszerű is tud lenni a takarítás! A Jimmy SF8 egyszerre felmos és sikál, ezzel pedig hatékonyan eltávolítja a nedves és száraz szennyeződéseket is. Többé már a legmakacsabb szennyeződések sem okoznak majd problémát! Dupla görgővel és 2 víztartállyal lett felszerelve, a strapabíró akkumulátorának köszönhetően pedig 35 percig folyamatosan képes működni. Emellett egy beépített LED kijelzővel is rendelkezik, aminek köszönhetően sokkal egyszerűbb a működtetése.

Két különböző víztartály – öntisztító rendszer

Legyen biztos benne, hogy mindig tiszta a felmosó vize! A Jimmy SF8 két különböző víztartállyal lett felszerelve. Az egyikbe a friss vizet kell öntenie, a másikba pedig folyamatosan bekerül a tisztítás során felgyülemlett koszos víz. Így könnyedén gondoskodhat a felmosó tisztaságáról és elkerülheti a baktériumok szaporodását. Csupán nyomja meg a gombot és a kefe automatikusan megtisztítja magát a tiszta vízzel!

Két görgővel a még hatékonyabb felmosásért

Mitől lesz a felmosó használata hihetetlenül kényelmes? A szabadalmaztatott két görgős (egy elől, egy hátul) rendszerétől! A két görgő közel mozog egymáshoz, amivel még egyszerűbbé teszi a görgetést. Hogyan működik? A padlót először nedves felmosóval, majd szárazzal törli fel, így nem kell aggódnia, hogy maradnak szennyeződések. Ezen kívül a görgőket könnyedén eltávolíthatja és lemoshatja vízzel!

Nyomja meg a gombot és permetezzen megfelelő mennyiségű vizet

Többé nem kell súrolnia a foltokat! A Jimmy SF8 felmosó még a legmakacsabb szennyeződésekkel is könnyedén megküzd. A pontos vízpermetező technológiájának köszönhetően egyetlen gombnyomással kezelheti a permetezni kívánt víz mennyiségét! Ezzel a módszerrel könnyedén megszabadulhat a foltoktól és a padló ragyogóan tiszta lesz!

Hosszú működési idő – kényelmes töltés

Takarítás közben nem kell majd megállni, hogy feltöltse a felmosót! A készülék egy 4 elemből álló, strapabíró akkumulátorral lett felszerelve, aminek 2500 mAh a kapacitása. Ennek köszönhetően egyetlen töltéssel 35 percig is képes működni. Emellett pedig ki is cserélheti az akkumulátort, amivel meghosszabbíthatja a készülék élettartamát. Ezen kívül a hozzátartozó töltőbázissal kényelmesen töltheti és tárolhatja is a felmosót!

Beépített LED kijelző

Könnyítse meg az életét és szerezzen hozzáférést a legfontosabb funkciókhoz! A Jimmy SF8 egy beépített LED kijelzővel rendelkezik, amin gyorsan ellenőrizheti például a töltöttségi szintet, de több praktikus értesítést is jelez, például, hogyha a koszos víztartály megtelt. Most már egy pillanat alatt megtekintheti a legfontosabb funkciókat!

A takarítás lehet kellemes is!

A takarítás sosem volt még ilyen egyszerű! A felmosó hihetetlenül könnyű, emelett pedig hordozható, a vezeték nélküli kialakításának köszönhetően pedig nem fogják korlátozni a kábelek és oda viszi a készüléket, ahová csak szeretné. Emellett pedig bárhol megállíthatja, nem kell a falnak vagy valamilyen bútornak támasztania, a felmosócső pedig 90°-ban dönthető, így könnyedén kitakaríthat vele a bútorok alatt is.

Meglepően csendes működés

Aggódik, hogy a felmosó hangos, idegesítő zajokat fog kiadni? Nem kell! A magas funkcionalitása ellenére a készülék rendkívül halkan működik, a zajszintje csupán 68dB(A). Ez a gondosan kialakított görgőknek köszönhető, ami jelentősen csökkenti a hangját. Mostantól gond nélkül felmoshat anélkül, hogy megzavarná a gyermekét vagy a lakótársát!

Még tisztább padló a tisztítószerrel!

Szeretne még jobban gondoskodni a padlóról és megszabadulni a baktériumoktól? Akkor próbálja ki a készletben található tisztítószert! Ezzel nem csak hatékonyan megtisztíthat különböző típusú felületeket, hanem még a kellemetlen szagokat is eltávolítja, valamint hosszantartó antibakteriális hatást biztosít és nem ártalmas az egészségre. A segítségével könnyedén megtisztíthatja az otthonát.

Felmosó

  • Akkumulátor
  • Töltőbázis
  • Adapter
  • 500ml tisztítószer

.

Márka JIMMY
Modeéll SF8
Teljesítmény 60W
Feszültség 14.4V
Akkumulátor 4x 2500mAh, 36Wh
Töltési idő Kb. 4 óra
Működési idő 35 perc
Zajszint 68dB(A)
Tiszta víztartály kapacitása 0.4l
Koszos víztartály kapacitása 0.18l
Suly 4.46 kg
Gyártó

Kosár
Kezdőlap
Fiókom
0
Kosár
Információk
Scroll to Top