JIMMY JV12 por és atka porszívó

32,800 Ft

Raktáron

Kedvencekbe Kedvenceim
Cikkszám: 644107 Kategóriák: ,

Miért válasszon minket ?

  • No-Risk Money Back Guarantee!
  • No Hassle Refunds
  • Biztonságos fizetés
Elfogadott bankkártyák

Jimmy JV12 por és atka porszívó

Teremtsen tiszta és biztonságos környezetet az otthonában! A Jimmy kéziporszívója nem csak a port, hanem az atkákat is eltávolítja az UV-C fény és az ultrahang segítségével. A nagy teljesítménye és a 10000 Pa-os szívóerejének köszönhetően könnyedén megküzd a porral és az allergiában szenvedőknek is jó választás lesz! A könnyű és kézhezálló kialakítása miatt nagyon kényelmes és könnyű a használata, valamint a tárolása is.

UV-C fény

A porszívó hatékonyan megszabadul a kosztól az UV-C fény segítségével, aminek 253,7 nanométer a hullámhossza. Ennek köszönhetően a készülék mélyen behatol a matrac rétegei közé és 99,9%-os hatékonysággal eltávolítja az allergéneket és a poratkákat. Ezen kívül az UV lámpa automatikusan kikapcsol, hogyha 30°-ban megdönti a porszívót vagy legalább 30 cm-re felemeli.

Ultrahang

Mitől olyan hatékony még a JV12? A porszívó ultrahangot generál, ami elpusztítja a poratkák idegrendszerét, így megszünteti a káros mikroorganizmusokat és megelőzi az elszaporodásukat! Az ultrahang használata nem káros a gyermekek számára!

Megbízható

A JV12 400 W-os szívóerővel dolgozik, aminek köszönhetően pillanatok alatt eltávolítja a port és a káros atkákat, a gondos kialakítása miatt pedig nem fog kárt tenni a matracában.

Kényelmes használat

A JV12 másik előnye a speciálisan kialakított keféje, aminek a bemeneti szélessége 220 mm. Ezzel időt spórolhat és a pillanatok alatt megtisztíthatja a matracát. A még hatékonyabb működés érdekében a Jimmy szabadalmaztatott kompozit görgője gumicsíkokkal és puha sörtékkel lett felszerelve, aminek köszönhetően a JV12 még a legmakacsabb szennyeződésektől is megszabadul.

Hatékony szűrőrendszer

A porszívó dupla ciklonrendszert használ, ami a szűrő funkciója mellett megakadályozza annak eltömődését, így pedig a másodlagos szennyeződést is. Emellett a MFI szűrő kiszűri a port, az atkákat és az apró részecskéket is, a 304 acél hálón pedig fennakadnak a hajszálak.

Gondos kialakítás

A készülék portartálya átlátszó és jól látható helyre lett elhelyezve, így könnyedén ellenőrizheti, hogy mennyire van tele. A kapacitása 4 liter, így nem kell túl gyakran kiürítenie, a szűrő részeit pedig vízzel is lemoshatja.

Márka JIMMY
Modell JV12
Teljesítmény 400 W
Feszültség 230 V
UV fény teljesítmény 6W
Légáramlat 0.5 m3 / perc
Szívóerő 10,000 Pa
Zajszint 75 dBA
Ciklonrendszer Dupla
Portartály kapacitása 0.4 l
Kefenyílás szélessége 220 mm
Szűrő típusa MIF (HEPA)
Szűrő Habszűrő
UV lámpa Igen
Ultrahangos technológia Igen
Súly 2 kg
Kábel hosszúsága 5 m
Gyártó

Kosár
Kezdőlap
Fiókom
0
Kosár
Információk
Scroll to Top