JIMMY HW8 vezeték nélküli porszívó és felmosó

81,300 Ft

Raktáron

Kedvencekbe Kedvenceim
Cikkszám: 643382 Kategóriák: ,

Miért válasszon minket ?

  • No-Risk Money Back Guarantee!
  • No Hassle Refunds
  • Biztonságos fizetés
Elfogadott bankkártyák

Jimmy HW8 vezeték nélküli porszívó és felmosó

Spóroljon időt azzal, hogy egyszerre porszívóz és fel is mos! Az erőteljes motorral és a dupla víztartállyal felszerelt Jimmy HW8 mindenféle szennyeződést pillanatok alatt feltakarít, legyen szó bármilyen porról, koszról vagy cipőnyomról. A készüléket egyszerű és kényelmes használni, a beépített LED kijelzője pedig könnyebbé teszi a működtetését. A cserélhető akkumulátor egyetlen töltéssel 25 perces működési időt biztosít.

Teljes padlótisztítás

Mostantól még gyorsabban, még hatékonyabban és még kényelmesebb feltakaríthat otthonában! A Jimmy HW8 gond nélkül elbánik mindenféle szennyeződéssel. Felszívja a kisebb és nagyobb darabokat, az állatszőröket és még a szőnyegbe ragadt hajszálakat is eltávolítja. Emellett könnyedén megszabadítja lakását a foltoktól és kiömlött italoktól is. Többé nem kell külön porszívóznia és felmosnia! A Jimmy-vel ezt egyszerre is megteheti!

Dupla víztartály

A Jimmy-vel biztos lehet benne, hogy mindig tiszta vízzel fogja megtisztítani a padlóját! A készülék egy dupla tartállyal lett felszerelve: a tiszta víztartályba 450 ml vizet tölthet, a koszos víztartály pedig 350 ml koszos vizet tud összegyűjteni. A tartály úgy lett kialakítva, hogy könnyű legyen betenni és kivenni, valamint meg is tisztíthatja, amennyiben szükséges.

Állítható vízpermet

A foltok és csíkok már a múlté! A Jimmy HW8 precíziós vízporlasztásos technológiát használ, hogy gyorsan és hatékonyan megküzdjön a szennyeződésekkel! Emellett a készüléken állíthatja a permetezni kívánt víz mennyiségét, amihez csupán egy gombot kell megnyomnia! Mostantól könnyedén megszabadulhat a legmakacsabb szennyeződésektől is, anélkül, hogy tocsogna a padló a vízben.

Hatékony porszívás

A Jimmy HW8 egy nagy teljesítményű kefés motorral lett felszerelve, ami pillanatok alatt hatékonyan megszünteti a port, morzsákat és egyéb szennyeződéseket. Két sebességi fokozat közül is választhat, amivel könnyedén a saját igényeire vagy a kosz mértékére szabhatja a porszívó működését. Emellett pedig a zavaró hangok miatt sem kell aggódnia, mivel a készülék meglepően halkan működik!

Tisztítás egy gombnyomásra!

Többé nem kell bekoszolnia a kezét vagy időt áldoznia arra, hogy megtisztítsa a porszívót! A Jimmy HW8 egy speciális öntisztító mechanizmussal lett felszerelve: csupán egy gombot kell megnyomnia és a cső azonnal megtisztítja magát a tiszta víztartályban lévő vízzel. Ezzel a módszerrel könnyedén tökéletes állapotban tarthatja a porszívóját, megelőzheti a baktériumok elszaporodását és csökkentheti a kellemetlen szagokat is. Nézze meg, hogy mennyire egyszerű!

Beépített LED kijelző

Mitől olyan egyszerű a HW8 működtetése? A készülék egy beépített LED kijelzővel rendelkezik, ami segítségével valós időben férhet hozzá a legfontosabb információkhoz: könnyedén ellenőrizheti a töltöttségi szintet és a kiválasztott üzemmódot is. Emellett a képernyőn megjelenő ikonok jelzik, amennyiben a koszos víztartály teli van vagy a tiszta víztartály üres.

Válassza a vezeték nélküli megoldást!

Szabaduljon meg az összegabalyodott kábelektől! A Jimmy HW8 vezeték nélküli porszívó és felmosóval olyan kényelmet kap, amit megérdemel! A készülék nagyon könnyű, így gond nélkül bárhová magával viheti, akár fel az emeltre vagy le a garázsba. Ezen kívül az ergonomikus fogantyújával könnyebben takaríthat vele, valamint a gombokhoz is kényelmesen hozzáférhet.

Hosszú működési idő – cserélhető akkumulátor

A Jimmy-vel nem kell megállnia takarítás közben, hogy feltöltse a készüléket! A HW8 egyetlen töltéssel 25 percig képes működni, ami elég ahhoz, hogy egy nagyobb házat is kitakarítson. Emellett extra akkumulátort is vásárolhat hozzá, amivel gyorsan és kényelmesen megduplázhatja a működési idejét! Ezen kívül a hozzátartozó állványon egyszerre tárolhatja, töltheti, de még meg is tisztíthatja a porszívót. Ezzel időt és helyet spórolhat otthonában!

Legyen még tisztább az otthona!

A készletben még egy univerzális tisztítóoldatot is találni fog, amivel még alaposabban megtisztíthatja otthonát. Többfajta padlón is használhatja, legyen szó akár csempéről vagy laminált padlóról. Gyors fertőtlenítést és hosszantartó antibakterális hatást biztosít, a használata pedig teljesen biztonságos és nem ártalmas az egészségre sem: nem tartalmaz klórt és alkoholt. A tisztítószer alkalmazásával könnyedén tiszta és egészséges környezetet teremthet az otthonában!

Rúdporszívó

  • Akkumulátor
  • Töltőbázis
  • Kiegészítő állvány
  • Adapter
  • Tisztítókefe
  • 500 ml-es tisztítószer
Márka JIMMY
Modell HW8
Teljesítmény 220W
Motor Kefés
Feszültség 28.8V
Töltési idő 5 óra
Működési idő 25 perc
Tiszta víztartály kapacitása 0.45l
Koszos víztartály kapacitása 0.35l
LED kijelző Igen
Cserélhető akkumulátor Igen
Vízpermet szabályozás Igen
Töltés Töltő állvány
Extra kefehenger Nem
Tisztítószer 500ml
Súly 5,23 kg
Gyártó

Kosár
Kezdőlap
Fiókom
0
Kosár
Információk
Scroll to Top