JIMMY H8 Pro vezeték nélküli rúdporszívó

112,000 Ft

Raktáron

Kedvencekbe Kedvenceim
Cikkszám: 642267 Kategóriák: ,

Miért válasszon minket ?

 • No-Risk Money Back Guarantee!
 • No Hassle Refunds
 • Biztonságos fizetés
Elfogadott bankkártyák

Jimmy H8 Pro vezeték nélküli rúdporszívó

A Jimmy H8 Pro vezeték nélküli rúdporszívója csupán 1,49 kg, így nagyon kényelmes a használata! 160 AW-os a szívóereje, a hozzátartozó kefefejekkel és a 4 tisztító móddal pedig alaposan és hatékonyan kitakaríthatja vele az otthonát! A 70 perces működési idejének köszönhetően az egész otthonát anélkül kiporszívózhatja, hogy meg kellene állnia feltölteni a készüléket, a beépített kijelzőjének köszönhetően pedig sokkal egyszerűbb a használata! A Jimmy márka a Xiaomi ökoszisztéma része.

A takarítás lehet kellemes is!

Ez a könnyű, vezeték nélküli rúdporszívó az ergonomikus kialakításával tökéletes a mindennapi használatra. Bárhol használhatja, anélkül, hogy a túl rövid kábelek korlátoznák a mozgásban. A Jimmy H8 Pro-t könnyedén felviheti az emeletre vagy le a garázsba, de hogyha fel kell emelni a sarkok letakarításához, az sem fog problémát okozni!

Válasszon a 4 működési mód közül!

A 4 működési móddal könnyedén a saját igényeire szabhatja a H8 Pro-t. Hogyha keményebb padlótípust takarít, mint például a csempét, akkor az Eco mód lesz a legjobb választás. A Turbo mód a szőnyegek megtisztításához ideális, a Max mód pedig a legmakacsabb szennyeződésekkel is elbánik majd! Emellett egy okos Auto mód is található a készüléken, ami a padló típusának megfelelően állítja be a szívóerőt.

Pillanatok alatt megküzd a kosszal!

A porszívó kefe nélküli motorja 100 000 fordulatot tesz percenként, ami a szabadalmaztatott ciklonos technológiával párosítva megelőzi többek között a dugulásokat, valamint növeli a készülék teljesítményét. Kiemelkedik még a magas szívóerejével, ami könnyedén elbánik a legmakacsabb szennyeződésekkel is, legyen szó akár porról, koszról vagy a szőnyegbe csavarodott hajszálakról.

Padlótisztító kefe, ami mindenhez alkalmas!

A padlótisztító kefe egy 50 mm átlós tengellyel, valamint kemény és puha sörtékkel lett felszerelve. Alaposan felszívja a koszt és szennyeződéseket, valamint az apró porszemeket is. A Jimmy H8 Pro még a kisállat tartóknak is jó választás lesz, mivel a speciálisan kialakított kefe megakadályozza, hogy a haj- és szőrszálak rácsavarodjanak, így nem kell aggódnia, hogy túl sok időt kell töltenie a takarításával!

Több hasznos kiegészítő a készletben

A készletben található kiegészítőkkel alaposan kitakaríthatja a lakását! A hajlítható csővel és a hosszabbítható tömlővel még a nehezen elérhető helyeket is könnyedén megtisztíthatja majd. Az elektromos matrackefével megszabadulhat az atkáktól, így tökéletes lesz az allergiában szenvedők számára. A 2 az 1-ben kefe a bútorok letakarításához lesz ideális, a szűkített fej pedig a keskenyebb helyekhez.

Strapabíró akkumulátor

A strapabíró akkumulátor hosszú működési időt biztosít! 7 db 3000 mAh-es cellából áll, Eco módban 70 percig működik, Turbo módban 30 percig, Max módban pedig kb. 15 percig. A porszívót kényelmesen feltöltheti, miközben a speciális tartó állványon tárolja, valamint az akkumulátort ki is veheti és külön is feltöltheti.

Legfontosabb információk a kijelzőn

A kijelzőn ellenőrizheti a legfontosabb információkat a porszívó működésével kapcsolatban: megnézheti az akkumulátor töltöttségi szintjét, a szűrő állapotát, valamint az aktuális működési módot is. Emellett a hibaüzenetek is ezen a kijelzőn jelennek meg. Ezeknek az információknak a birtokában könnyedén kiváló állapotban tarthatja a porszívóját!

Higiénikus használat

A Jimmy H8 Pro-t könnyedén tisztán tarthatja és még hozzá sem kell érnie a koszhoz! Vízzel lemoshatja a kefetengelyt és a szűrőt, amivel hosszú ideig jó állapotban tarthatja őket. Emellett a portartály kiürítése is nagyon kényelmes és egyszerű: csupán egy gombot kell hozzá megnyomnia.

Rúdporszívó

 • Fém cső
 • Elektromos matrackefe
 • Elektromos padlótisztító
 • Csatlakozó
 • 2 az 1-ben szűkített kefefej
 • 2 az 1-ben kefe
 • Puha kefe
 • Hosszabbítható tömlő
 • Töltő
 • Akkumulátor
 • Töltő tartó
 • Töltő állvány
Manufacturer JIMMY
Model H8 Pro
Voltage 25,2 V
Rated power 500 W
Suction pressure 25 000 Pa
Suction power 160 AW
Motor Brushless digital motor with high efficiency
Maximum run time with electric brush Eco: 38 min./Turbo: 20 mins/Max: 13 mins.
Maximum operating time without electric brush Eco: 70 min./Turbo: 30 min./Max: 15 min.
Noise level 80 dB
Waste tank capacity 0,5 l
Weight 4.9kg
Gyártó

Kosár
Kezdőlap
Fiókom
0
Kosár
Információk
Scroll to Top