hangszóró Edifier P100X (barna)

217,400 Ft

Raktáron

Kedvencekbe Kedvenceim
Cikkszám: 645098 Kategóriák: ,

Miért válasszon minket ?

  • No-Risk Money Back Guarantee!
  • No Hassle Refunds
  • Biztonságos fizetés
Elfogadott bankkártyák

Edifier P100X hangszóró

Fedezze fel a kedvenc zenéit egy új és jobb minőségben! Az Edifier P100X asztali hangszóró kristálytiszta, természetes hangzást biztosít, ami mindenkit le fog nyűgözni! A Line in bemenetnek és a Bluetooth 5.0-nak köszönhetően könnyedén csatlakoztathatja hozzá a különböző eszközeit. Emellett jár hozzá egy Transparent kábel és egy távirányító is, a fa borítása pedig elegáns karaktert kölcsönöz neki.

Lenyűgöző hangzás

Mitől szól olyan jól a P100X? Szabadalmaztatott AIRPULSE „Air-Blade” magashangszóróval és egy 4.5”-es mélynyomóval lett felszerelve, aminek köszönhetően éles magashangokat, kellemes középhangokat és mély basszust biztosít! Ezen kívül a digitális erősítő garantálja az alacsony torzítást, a Transparent kábel pedig a kiváló jelátvitelért a felelős. Fedezze fel újra a kedvenc zenéit az Edifier-el!

Többféle csatlakozási lehetőség

Eldöntheti, hogy hogyan csatlakoztassa az eszközeit! A Line in bemenettel vezetékesen is csatlakoztathatja az eszközeit, de használhatja a vezeték nélküli, Bluetooth 5.0-át is. A hangszóró QCC3031 chipset-el lett felszerelve, ami támogatja az aptX HD kodeket és gyors, stabil csatlakozást biztosít. Felejtse el a késéseket és a gyenge jelminőséget!

Elegáns kialakítás

Az Edifier P100X nem csak kiváló hangminőséget biztosít, hanem tökéletes kiegészítője lesz bármelyik szobának! Az elegáns kialakítása biztosan tetszeni fog a retro stílus rajongóinak! Az MDF-ből (közepes sűrűségű farostlemez) készült fa borítása nagyon jól néz ki és vonzza a tekintetet. A készüléken lévő gombokkal nem csak be- vagy kikapcsolhatja a hangszórót, hanem állíthat a hangerőn, a magashangokon és a basszuson is. Az Edifier-el teljeskörűen vezérelheti a hangzást!

Távirányító

Többé fel sem kell kelnie a kanapéból, hogyha vezérelni szeretné a hangszórót! A hozzátartozó távirányítóval könnyedén hozzáférhet a legfontosabb funkciókhoz: be- vagy kikapcsolhatja a készüléket, lenémíthatja, állíthat a hangerőn, leállíthatja vagy elindíthatja a lejátszási listákat, válthat a dalok között és kiválaszthatja a hangforrást is. Élvezze a kényelmes irányítást!

Tartalom beállítása

  • Beszélő
  • Távirányító
Márka Edifier
Modell P100X
Magashangszóró AIRPULSE „Air-Blade” (98x55mm)
Mélynyomó 4.5”, alumínium diafragma
Kimenet teljesítménye L/R (magashangszóró): 10W+10W, mélynyomó: 40W x1
Frekvencia 52Hz-20kHz
Bemenet Line In, Bluetooth
Bemenet érzékenysége Line In: 400±50mV, Bluetooth: 450±50mFFs
Bluetooth verziója 5.0
Jel-zaj arány L/R: ≥90dB(A)
Burkolat mérete 300x180x200mm
Súly 5.1kg
Szín Barna
Gyártó

Kosár
Kezdőlap
Fiókom
0
Kosár
Információk
Scroll to Top