Edifier S3000 PRO 2.0 hangszórók (barna)

198,300 Ft

Raktáron

Kedvencekbe Kedvenceim
Cikkszám: 643069 Kategóriák: ,

Miért válasszon minket ?

  • No-Risk Money Back Guarantee!
  • No Hassle Refunds
  • Biztonságos fizetés
Elfogadott bankkártyák

Edifier S3000 Pro

Az Edifier S3000 Pro Hi-Res audio tanúsítvánnyal és egy 6.5”-es basszus hangszóróval rendelkezik, aminek köszönhetően tiszta jelátvitelt biztosít és csökkenti a nem kívánt zajokat. A fejlett magashangszórók részletgazdag, stabil hangzást és kiváló akusztikát biztosítanak. A négy elérhető lejátszási mód minden alkalommal tökéletes hangzást fog biztosítani, a Bluetooth 5.0-nak köszönhetően pedig vezeték nélkül is csatlakoztathatja az eszközeit a hangszóróhoz.

Fejlett innováció

A hangszóró Bluetooth 5.0-val és Qualcomm aptX HD dekódoló rendszerrel lett felszerelve, aminek köszönhetően az S3000 Pro széles kompatibilitást nyújt. A számos beépített portnak (USB, Line in, Balance, optikai, coaxial) köszönhetően könnyedén csatlakoztathatja az eszközeit, de használhatja a Bluetooth-t is, ami gyors és megbízható jelátvitelt biztosít, interferencia nélkül!

Minőségi felszerelés

A hangszóró megalkotásakor olyan alkatrészeket használtak, amelyeket korábban kifejezetten professzionális eszközökhöz használtak. A Hi-Res audio tanúsítvánnyal rendelkező S3000 Pro garantálja a széles frekvencia tartományt, a hangnemet pedig az aktuális lejátszási módhoz igazítja. Emellett a basszus és a magashangszóró az alumínium tölcsérrel együtt a zajmentes, tiszta hangzásért felelős. A DSP alapú vezérlés, az elektronikus crossover és a D osztályú erősítő pedig felejthetetlen zenei élményt biztosít, miközben a kedvenc zenéit hallgatja!

Búcsúzzon el a zavaró interferenciától!

A hangszóró rendkívüli hangzása a fejlett XMOS x Core 200 processzornak köszönhető, a Kleernet technológia használata pedig veszteség- és interferencia mentes jelátvitelt biztosít! Az 5.8G sávszélesség hozzájárul a kivételes stabilitáshoz, a DNA (Detect and Avoid – Észlel és Elkerül) pedig észleli és csökkenti a hibákat!

Rengeteg lehetőség

Az Edifier minden szituációban helytáll! Váltson kényelmesen a négy mód között: Klasszikus, Monitor, Dinamikus és Vokál. A módok úgy lettek kialakítva, hogy a megfelelő hangokat hangsúlyozzák a különböző zenei műfajoknál! Próbálja ki bármikor ezeket a beállításokat és élvezze az órákon át tartó szórakozást: merüljön el a kedvenc sorozatában vagy nézzen meg egy koncertet!

Kényelmes vezérlés bárhonnan!

A hangszóróhoz tartozó távirányítóval távolról is vezérelheti a készüléket! Állíthat a magashangokon, a basszuson és a hangerőn is anélkül, hogy fel kellene kelnie a fotelből! Ezen kívül egy mozdulattal be- vagy kikapcsolhatja a hangszórót, leállíthatja és elindíthatja a lejátszási listákat, válthat a dalok között és kiválaszthatja a hangforrást, valamint a módokat is!

Elegáns kialakítás

A sötét fa borítás a modern hi-tech funkciókkal kombinálva egy klasszikus, kifinomult karaktert kölcsönöz a hangszórónak és tökéletes kiegészítője lesz egy stílusos szobának! A sík hangszórók pedig részletgazdag és finom hangzást biztosítanak, így a legjobb minőségben élvezheti a kedvenc zenéit!

Márka Edifier
Modell S3000 PRO
Kimenet teljesítménye R/L (magashang): 8 W + 8 W; R/L (közép és basszus): 120 W + 120 W
Jel-zaj arány R/L: 85 dB (A)
Frekvencia R/L: 38 Hz – 40 kHz
Audio bemenetek Line In, Balance, Bluetooth, Optikai, Coaxial, USB
Bemenet érzékenysége Line In: 600 ±50 mV; Balance: 1000 ±50 mV; OPT/COAX: 400 ±50 mFFs; Bluetooth: 450 ±50 mFFs; USB: 400 ±50 mFFs
Basszus hangszóró 6.5” (179 mm) alumínium ötvözet diafragma
Magashangszóró 107 x 107 mm, sík selyem membránnal
Méret 232 x 356 x 268 mm
Súly 21,1 kg
Gyártó

Kosár
Kezdőlap
Fiókom
0
Kosár
Információk
Scroll to Top