Edifier HECATE G1000 2.0 hangszórók (fekete)

18,100 Ft

Raktáron

Kedvencekbe Kedvenceim
Cikkszám: 643081 Kategóriák: ,

Miért válasszon minket ?

  • No-Risk Money Back Guarantee!
  • No Hassle Refunds
  • Biztonságos fizetés
Elfogadott bankkártyák

Edifier G1000

Az Edifier hangszórói nem csak jól néznek ki, hanem még csúcsminőségű hangzást is biztosítanak! A 2.5”-es hangszóró garantálja a részletgazdag és tiszta hangzást, a geometrikus kialakítása mellett pedig még RGB háttérvilágítást is helyet kapott! Biztos lehet benne, hogy új, felejthetetlen élményekkel fog gazdagodni a használatakor, a vezetékes távirányítóval pedig kényelmesen működtetheti a hangszórókat.

Találkoznak az elvárások

A G1000 tökéletes hangminőséget biztosít, valamint olyan játékélményt, amit még ezelőtt sosem tapasztalt. A 2.5”-es hangszóró és a 10 W-os alumínium diafragmák kristálytiszta hangzást és erőteljes, mély basszust biztosítanak. Könnyedén beazonosíthatja majd a közeledő ellenségeket és bezsebelheti a győzelmet!

Többféle mód

Az Edifier G1000 egy sokoldalú készülék, amit többféleképpen is használhat! Válasszon egy módot és élvezze a tökéletes hangzást. Ahhoz, hogy elérje a tökéletes tónust zenehallgatás, filmnézés vagy játék közben, csak válassza ki a megfelelő módot!

Rengeteg lehetőség

A széles kompatibilitás az, ami még hihetetlenül lenyűgöző a hangszóróban! Nem számít, hogy milyen eszközt használ, a GT1000 egy pillanat alatt csatlakozik és már élvezheti is a több órányi szórakozást. Csatlakoztathatja számítógéphez, laptophoz vagy telefonhoz az AUX kábel használatával, de használhatja az USB audio streaming funkciót vagy a Bluetooth 5.0-át, ami garantálja a gyors és zökkenőmentes jelátvitelt.

Eredetiség és funkcionalitás az egyben

A különleges formája gondoskodni fog a lenyűgöző hangulatról, a modern kialakításával pedig magára vonzza a figyelmet! A belső audio rendszer úgy lett kialakítva, hogy pontosan hallja, amikor közelednek az ellenségei és gyorsan legyőzheti őket! A fontosabb gombok könnyen elérhető helyen vannak, amikkel például változtathat a hangerőn, válthat a módok között vagy választhat a fényhatások közül.

Könnyű működtetés

A vezetékes távirányítóval nagyon egyszerűen működtetheti a hangszórót! Azonnal változtathat a hangerőn, válthat a módok között, valamint a fényhatások közül is választhat: a 12 színes RGB háttérvilágítás között biztosan megtalálja a hangulatához illőt és egyedi hangulatot hozhat létre a játékhoz.

Gyártó Edifier
Modell G1000
Szín V5.0
RMS 2.5W+2.5W
Audio kodekek SBC
Frekvencia 93Hz-20kHz
Audio bemenetek Bluetooth, USB, AUX
Jel-zaj arány 85dB(A)
Bemenet érzékenysége Bluetooth/USB: 900±50mFFs; AUX: 850±50mV
Zajszint 25dB(A)
Gyártó

Kosár
Kezdőlap
Fiókom
0
Kosár
Információk
Scroll to Top