Edifier C2XD 2.1 hangszórók (fekete)

52,700 Ft

Raktáron

Kedvencekbe Kedvenceim
Cikkszám: 642406 Kategóriák: ,

Miért válasszon minket ?

  • No-Risk Money Back Guarantee!
  • No Hassle Refunds
  • Biztonságos fizetés
Elfogadott bankkártyák

Edifier C2XD hangszóró

Az Edifier C2XD 2.1 hangszóró ideális minden zene és játék rajongónak! Csatlakoztathatja a számítógépéhez vagy más készülékhez is. Az erősítő és a 61”-es mélynyomó kristálytiszta és csúcsminőségű hangzást biztosít, emellett pedig az Intelligent Distortion Correction technológia hatékonyan csökkenti a hangtorzítást, még a legmagasabb hangszinten is! A készletben még egy távirányító is található, amivel kényelmesen működtetheti a hangszórót.  

Különálló erősítő

A C2XD erősítője egy különálló egység, amit a saját igényei szerint állíthat be a hangszóró mellé. Az erősítő egy könnyen olvasható LED kijelzővel és jack porttal lett ellátva, így könnyedén csatlakoztathatja hozzá a fülhallgatóját, a rajta lévő nagy gombbal pedig kényelmesen állíthat a hangerőn. Emellett állíthat még a magashangokon és a basszuson is, valamint kiválaszthatja a bemenetet, amivel élvezheti a kiváló hangzást!

Tökéletes hangminőség és fokozott basszus a mélynyomóval

A hangszóróhoz tartozó mélynyomó 35 W-os RMS-t generál, emellett a hátuljára helyezett bass reflex portnak köszönhetően mély basszust biztosít, a csúcsminőségű szatelittel kombinálva pedig természetes, részletgazdag hangzást nyújt! 

Vegye kezébe az irányítást!

A vezeték nélküli távirányítóval még kényelmesebben vezérelheti majd a hangszórót. A használatával állíthat a hangerőn, a magashangokon és a basszuson is, kiválaszthatja a bemenetet, lenémíthatja a készüléket vagy akár készenléti üzemmódba is helyezheti. Az irányítás az Ön kezében van!

A legtöbb eszközzel kompatibilis

A C2XD hangszóró kiemelkedő a széles kompatibilitásával. Több 3,5 mm-es audió bemenettel rendelkezik (optikai, RCA, AUX), így könnyedén csatlakoztathatja laptophoz, számítógéphez, MP3 lejátszóhoz vagy még akár játékkonzolhoz is. A készüléknek semmi sem fog meglepetést okozni: a legtöbb eszközzel tökéletesen fog működni! 

Búcsúzzon el a torz hangoktól

A szabadalmaztatott Intelligent Distortion Correction technológiának köszönhetően nem fogják megzavarni a kellemetlen recsegő hangok, amikor hangosan hallgat zenét, emellett a selyem diafragma jobb hangminőséget biztosít, a fa borítás pedig fokozza a hangzást! 

A doboz tartalma

  • Mélynyomó
  • Erősítő
  • Szatelit x2
  • Távirányító
  • 3.5mm – RCA audio kábel
  • Optikai audio kábel
  • Felhasználói kézikönyv
Márka Edifier
Modell C2XD
Teljes kimeneti teljesítmény R/L: RMS 9W x2; SW: RMS 35W
THD + N (tesztelési szint) 10%
Jel-zaj arány 85dBA
Frekvencia 55Hz-18KHz (±6dB)
Audio bemenet Optikai, AUX, RCA
Bemenet érzékenysége R/L: 450mV±50mV;
SW: 150mV±50mV;
Beállítás Távirányító, audio bemenet, basszus és magashang beállítás, hangerőszabályozó gomb az erősítőn
Hangszórók Basszus hangszóró: 61″ (166 mm), mágnesesen árnyékolt, 4Ω;
Közép hangszóró: 3″ (78mm), mágnesesen árnyékolt, 4ΩMagashangszóró: 3″, mágnesesen árnyékolt, 4Ω
Méret Erősítő: 250x78x255mm;
Szatelit: 130x90x180mm;
Mélynyomó: 288x232x242mm;
Súly 7.8 kg
Gyártó

Kosár
Kezdőlap
Fiókom
0
Kosár
Információk
Scroll to Top