Edifier Airpulse A100 2.0 hangszórók (fekete)

274,700 Ft

Raktáron

Kedvencekbe Kedvenceim
Cikkszám: 643142 Kategóriák: ,

Miért válasszon minket ?

  • No-Risk Money Back Guarantee!
  • No Hassle Refunds
  • Biztonságos fizetés
Elfogadott bankkártyák

Edifier A100 hangszóró

Fedezze fel, hogy mennyire jól szólnak a kedvenc dalai! Az Edifier A100 tökéletes Hi-Res tanúsítványú hangminőséget biztosít, a többféle portnak és a Bluetooth 5.0-nak köszönhetően pedig sokféle eszközt csatlakoztathat a hangszóróhoz, akár kábellel vagy vezeték nélkül is! A készülék nagyon elegánsan néz ki, a lakkozott felülete pedig elragadó és stílusos karaktert kölcsönöz neki. Ezen kívül egy távirányító is tartozik hozzá, amivel kényelmesen vezérelheti!

Lenyűgöző hangminőség

Fedezze fel a kedvenc dalait egy új és jobb hangminőségben! Az alumínium magashangszóró egy speciálisan kialakított kürttel lett felszerelve, a hangfal emellett pedig egy 5”-es mélyhangszóróval is rendelkezik. Mindennek köszönhető a tökéletesen kiegyensúlyozott, részletgazdag hangzás! Ezen kívül egy extra port is helyet kapott a hangszórón, amihez egy további mélynyomót is csatlakoztathat (ezt a készlet nem tartalmazza).

Búcsúzzon el a torzítástól!

Szabaduljon meg a torzításoktól és a gyenge hangminőségtől! Az Edifier hangszórója dinamikus vezérlést kínál a digitális jelfeldolgozó technológiával, valamint egy digitális, D osztályú erősítővel és egy fejlett XMOS processzorral is rendelkezik. Ezeknek köszönhetően lenyűgöző, kristálytiszta hangzást biztosít. Kapcsolja be a kedvenc lejátszási listáját és engedje meg, hogy lenyűgözze Önt a zene varázsa!

Többféle csatlakozási lehetőség

Mostantól könnyedén csatlakoztathatja az eszközeit a hangszóróhoz! Az A100 AUX, PC, optikai és USB portokkal lett felszerelve, aminek köszönhetően többféle eszközzel is kompatibilis. Inkább megszabadulna a kábelektől? Semmi gond! Vezeték nélkül is párosíthatja az eszközeit: a Bluetooth 5.0 megbízható, gyors és stabil jelátvitelt biztosít.

Modern kialakítás

Olyan hangszórót keres, ami nem csak minőségi hangzást biztosít, hanem tökéletes kiegészítője lesz a szobájának? Akkor az Edifier A100 tökéletes választás lesz! A burkolata kiváló minőségű lakkozást kapott, ami elegáns és modern karaktert kölcsönöz neki. Helyezze el a nappaliban vagy a hálószobában és élvezze a funkcionális, mégis stílusos dekorációt!

Márka Edifier
Modell A100
Magashangszóró Ribbon magashangszóró
Mélyhangszóró 5” neodímium hangszóró
Bluetooth verziója 5.0
Teljesítmény L/R (magashang): 10W+10W; L/R: (közép és basszus): 40W+40W;
Erősítő rendszer Digitális erősítő XMOS processzorral
Bemenet érzékenysége AUX: 450±50mV; PC: 550±50mV; USB: 400±50mFFs; Optikai: 400±50mFFs; Bluetooth: 450±50mFFs;
Frekvencia 52Hz-40kHz
Jel-zaj arány L/R: 90dB(A)
Bemenet interfészek AUX, PC, USB, optikai, Bluetooth (USB és optikai bemenetek 192 kHz-ig)
Mélynyomó kimenete 800mV max. (változhat a hangerő beállításai miatt)
Magashang 4kHz, -6dB-2.4dB
Basszus 95Hz, -6dB-6dB
Feszültség 100-240V AC 50/60Hz
Szín Fekete
Gyártó

Kosár
Kezdőlap
Fiókom
0
Kosár
Információk
Scroll to Top