Deerma ZQ990W 2 az 1-ben porszívó és gőzfelmosó

47,100 Ft

Raktáron

Kedvencekbe Kedvenceim

Miért válasszon minket ?

  • No-Risk Money Back Guarantee!
  • No Hassle Refunds
  • Biztonságos fizetés
Elfogadott bankkártyák

Deerma ZQ990W 2 az 1-ben porszívó és gőzfelmosó

A Deerma ZQ990W egy praktikus eszköz, ami egyszerre működik porszívóként és gőzfelmosóként is! Kényelmes a használata és nem káros az egészségre, mivel nem szükséges semmilyen vegyi anyag a használatához. Az 1300 W-os motor biztosítja a készülék hatékony működését. A porszívót könnyedén az igényeire szabhatja a több fajta, különböző funkció használatával.

Időt és energiát spórolhat vele

A készülékkel sok időt megspórolhat, mivel egyszerre porszívózhat és moshat fel vele! A 100°C-os (vagy magasabb) gőz alaposan megtisztítja a padlót, anélkül, hogy bármilyen vegyi anyagot kellene hozzá használnia. Így még a legmakacsabb szennyeződéseket is könnyedén eltávolíthatja! A ZQ990W-vel a csempét, márványt és a fa padlót is megtisztíthatja!

Kényelmes használat

A készüléket nagyon egyszerűen és kényelmesen használhatja! Töltse meg a 380 ml-es víztartályt, majd kapcsolja be a készüléket és válassza ki az Önnek szimpatikus tisztítási funkciót a fogantyún lévő panelen. A felmosó fej eltávolításához még le sem kell hajolnia, csak nyomja meg a megfelelő helyen a fejet a lábával.

A gőz erejével

A készülék az 1300 W-os teljesítményének köszönhetően pillanatok alatt forró gőzt generál a vízből, ami alaposan kitisztít minden felületet. A készülékkel még a kiáramló gőz mennyiségét is beállíthatja!

Hatékony szűrőrendszer

A 4 rétegű ciklonszűrőnek és a kettős hajtású réz motornak köszönhetően a készülék kiemelkedik az erős szívóerejével és a stabil, megbízható teljesítményével. A HEPA szűrő kiszűri a port és a poratkákat is, így az allergiában szenvedőknek is ideális választás lehet. Emellett a rozsdamentes háló kiszűri a hajszálakat és a nagyobb törmelékeket és megelőzi, hogy a porszívó esetleg eduguljon.

Tökéletes kialakítás

A 3 rétegű, mikroszálas felmosó fej megfelelően felszívja a vizet és a nehezen elérhető helyeken is alaposan kitakarít, a háromszög alakú kialakítás miatt pedig könnyedén elérheti vele a sarkokat is. A felmosót emellett könnyedén széteszedheti és megtisztíthatja.

Különböző tisztítási funkciók

A készüléken 4 tisztítási funkció közül választhat: porszívózás, gőzölés és felmosás, gőzölés és felmosás egyszerre, porszívózás és felmosás. A készülék megbírkózik mindennel: legyen akár olajfolt, kiömlött ital, morzsa, hajszál vagy por.

Takarítson fáradtság nélkül

Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően a készüléket nagyon kényelmes használni. A Deerma használatával meglátja majd, hogy a takarításnak nem kell megerőltetőnek lennie! A speciálisan kialakított fogantyú tökéletesen kézre áll és nagyon kellemes a használata.

Kellemes kialakítás

A készülék ABS műanyagból készült, amit könnyen takaríthat. A porszívón helyet kapott egy beépített akasztó, amire feltekerheti a kábelt és megelőzheti, hogy összegabalyodjon. A portartály kiürítése pedig nagyon egyszerű, csak egy gombot kell hozzá megnyomnia!

A doboz tartalma

  • Porszívó
  • Felmosó fej
  • Felmosó fej betét
  • Fogantyú
  • Felhasználói kézikönyv
Márka Deerma
Név Deerma porszívó és gőzfelmosó ZQ990W
Feszültség 220-240V~ 50-60Hz
Víztartály űrtartalma 380ml
Zajszint 90dB
Anyag ABS + PP + PC
Teljesítmény 1300W (gőzölés), 550W (porszívózás)
Szívóerő 10kPa
Portartály űrtartalma 1.2l
Méret 300x237x1157mm
Gyártó

Kosár
Kezdőlap
Fiókom
0
Kosár
Információk
Scroll to Top