Deerma XS100 szappanadagoló

13,500 Ft

Raktáron

Kedvencekbe Kedvenceim
Cikkszám: 642614 Kategóriák: ,

Miért válasszon minket ?

  • No-Risk Money Back Guarantee!
  • No Hassle Refunds
  • Biztonságos fizetés
Elfogadott bankkártyák

Deerma XS100 szappanadagoló

Tudta, hogy rengeteg baktérium és vírus található meg egy egyszerű szappanadagolón? Annak érdekében, hogy kevesebb baktériummal érintkezzen, érdemes érintésmentes készüléket használni, így jobban vigyázhat az egészségére. A Deerma XS100 egy érzékelővel ellátott szappanadagoló, ami 1.4 másodperc alatt regál. Felszerelheti a falra vagy elhelyezheti a csap mellé. Vezeték nélküli és vízálló, így szinte bárhol használható. A 250 ml-es tartályát nem csak szappannal, hanem kézfertőtlenítővel is megtöltheti.

Egyszerű, biztonságos és érintésmentes használat

A készülék egy infravörös érzékelővel van felszerelve, aminek 10 cm-es a hatótávolsága. Nem kell többé hozzáérnie a készülékhez és kockáztatni a baktériumokkal való érintkezést. Csak tartsa oda a kezét és a szappan automatikusan jönni fog. Az XS100 körülbelül 1,5 gramm folyadékot adagol, ami megfelelő mennyiség a kéz megtisztításához. A Deerma-val nem csak a baktériumoktól szabadul meg, hanem a szappan pazarlásától is.

Bárhová teheti

A szappanadagolót kétféleképpen lehet felszerelni: elhelyezheti bármilyen bútor tetején vagy a  mosdókagyló szélén is. A kompakt méretének köszönhetően nem foglal el sok helyet. A készülék hátulján található egy speciális mélyedés, aminek segítségével felszerelheti a falra, ezzel több helyet megspórolva.

Többféle folyadékot is beletölthet

Az XS100 kialakítása lehetővé teszi, hogy különböző típusú folyadékokat töltsön bele, így nem csak a fürdőszobában, hanem akár az irodában is használhatja a készüléket. A készülék egyenletes adagolást biztosít függetlenül attól, hogy folyékony szappan vagy kézfertőtlenítő van benne.

Nagy kapacitás – kényelmes használat

Ahhoz, hogy szappannal vagy kézfertőtlenítő folyadékkal töltse fel az adagolót, nem kell szétszerelnie a készüléket. Az XS100 egy egyszerű adagolóval van ellátva, amit csak ki kell nyitni és beletölteni a megfelelő mennyiségű folyadékot. Ez csupán pár pillanatot vesz igénybe és nem kell azon aggódnia, hogy túl sokszor kell újratöltenie. A 250 ml-es tartály megtöltése után körülbelül 200 alkalommal használhatja az készüléket.

Tökéletes kialakítás

Az adagoló kicsi, praktikus és strapabíró. A vezeték nélküli kialakításának és a kompakt méretének köszönhetően bárhol használható. Nem kell a rövid kábelhez igazodni vagy a messzi konnektor miatt aggódni. A szappanadagoló tartálya átlátszó, aminek köszönhetően könnyedén ellenőrizheti, hogy mennyi folyadék van a tartályban. A készülék ABS műanyagból készült, ami strapabíró és vízálló, valamint nagyon könnyű tisztítani. Tehát aggodalom nélkül bárhol használhatja az XS100-at, még a konyhában vagy a fürdőszobában is.

Magas teljesítmény

A készülék kiemelkedő az alacsony energia fogyasztásával. Ezt a kicsi, de hatékony motor teszi lehetővé, ami 7000 rpm-es sebességgel működik. A működéséhez AA elemek szükségesek, amiket külön kell megvásárolni a készülékhez.

Márka Deerma
Név Szappanadagoló
Modell DEM-XS100
Bemeneti feszültség 3V
Teljesítmény 2.5W
Űrtartalom 250ml
Tömeg 350g
Töltéshez szükséges AA elemek (a doboz nem tartalmazza)
Gyártó

Kosár
Kezdőlap
Fiókom
0
Kosár
Információk
Scroll to Top