Deerma VC55 Rúdporszívó

51,300 Ft

Raktáron

Kedvencekbe Kedvenceim
Cikkszám: 645165 Kategóriák: ,

Miért válasszon minket ?

  • No-Risk Money Back Guarantee!
  • No Hassle Refunds
  • Biztonságos fizetés
Elfogadott bankkártyák

Deerma VC55 vezeték nélküli rúdporszívó

A Deerma VC55 vezeték nélküli rúdporszívója a 13000 Pa-os szívóerejének és az egyedi kialakítású kefefejének köszönhetően még a legmakacsabb szennyeződésekkel is megbirkózik. 2 görgővel és 2 motorral lett felszerelve, amikkel gyorsan és hatékonyan eltüntetheti a koszt! Könnyedén kitakaríthat vele a bútorok alatt, a súlya pedig csupán 1 kg, így egyszerűen felemelheti és letakaríthatja a függönyöket vagy a magasabb polcokat is.

Még hatékonyabb takarítás

Mi teszi a VC55-öt olyan hatékonnyá a hagyományos porszívókhoz képest? 2 görgővel és 2 motorral lett felszerelve, ami 2400 pörgést tesz meg percenként. Emellett az elülső görgő visszafelé is, a hátulsó görgő pedig előrefele is forog, így alaposan összeszedi a koszt. Mindennek köszönhetően a porszívó gyorsan és megbízhatóan megküzd a porral, hajszálakkal és más egyéb szennyeződésekkel is!

Erőteljes motor – hatékony szűrés

Meglátja majd, hogy a porszívózásnak nem kell fárasztónak vagy túl időigényesnek lennie! A VC55 erőteljes kefe nélküli motorja stabilan és hatékonyan működik, a szívóereje pedig 13000 Pa. A készülék emellett 3 rétegű szűrést biztosít, ami hatékonyan eltávolítja a port és más szennyeződéseket is!

Kényelmes használat

A VC55 keféje 360°-ban forog, így nagyon egyszerűen takaríthat vele, a porszívó csövét pedig teljesen le is fektetheti, így kényelmesen elér vele a bútorok alá, a szék lábai közé vagy a sarkokba is. A súlya csupán 1 kg, a vezeték nélküli kialakításának köszönhetően pedig könnyedén felemelheti és letakaríthatja vele a függönyöket vagy a pókhálókat a mennyezet sarkaiból.

Praktikus 2 az 1-ben kefefej

Takarítsa ki könnyedén a nehezen elérhető sarkokat és réseket! A készletben egy 2 az 1-ben kefefejet is talál: a lapos, szűkített fejjel kitakaríthatja a szűk helyeket, valamint a kanapé mélyedéseit is, a rácsatolható kefe pedig a kanapék, függönyök és más egyéb felületeket letisztításához lesz tökéletes.

Hosszú működési idő

A VC55-el alaposan kitakaríthatja a lakását, anélkül, hogy meg kellene állnia feltölteni a készüléket. A porszívó egy hosszantartó, 2500 mAh-es akkumulátorral lett felszerelve, ami teljesen feltöltve 20 percig képes működni, a beépített USB-C porton keresztül pedig kényelmesen feltöltheti.

Még nagyobb kényelem!

A speciális fali tartóval kényelmesen tárolhatja a porszívót és a kiegészítőit, így a VC55 nem fog túl sok helyet foglalni! A készülékben lévő szűrőt elmoshatja vízzel és száradás után újrahasználhatja, így nem kell olyan sűrűn újat vennie!

A doboz tartalma:

  • Rúdporszívó
  • 2 az 1-ben kefefej
  • Padlótisztító fej
  • Töltőkábel (USB-C)
  • Adapter
  • Felhasználói kézikönyv
Márka Deerma
Név Vezeték nélküli rúdporszívó
Modell DEM-VC55
Szívóerő 13,000Pa
Feszültség 14.4V
Teljesítmény 130W
Töltőáram 2A
Töltési feszültség 5V
Akkumulátor kapacitása 2500 mAh
Portartály kapacitása 0.3l
Súly 2.2 kg
Töltési idő Kb. 5 óra
Méret 235x158x1140mm
Zajszint ≤78dB(A)
Működési idő 20 perc (alapértelmezett üzemmódban) / 10 perc (Nagy sebességű üzemmódban)
Anyag ABS / PC
Gyártó

Kosár
Kezdőlap
Fiókom
0
Kosár
Információk
Scroll to Top