Deerma QJ100 3 az 1-ben multifunkcionális takarító készlet

13,900 Ft

Raktáron

Kedvencekbe Kedvenceim
Cikkszám: 645726 Kategóriák: ,

Miért válasszon minket ?

  • No-Risk Money Back Guarantee!
  • No Hassle Refunds
  • Biztonságos fizetés
Elfogadott bankkártyák

Deerma QJ100 3 az 1-ben tisztítókészlet

Fedezze fel, hogy a Deerma-val mennyire egyszerű a takarítás! A 3 az 1-ben Deerma QJ100 készletben található egy seprű szemétlapáttal, egy speciális ablaktisztító és egy felmosó is, amit az összecsukható kialakításának köszönhetően nem kell kicsavarni. Mostantól könnyedén gondoskodhat az otthona tisztaságáról! A termék minőségi anyagokból készült, gondos kialakítást kapott, a tárolása pedig nem fog problémát okozni.

Hatékony takarítás

Tegye könnyedebbé a felseprést! A seprű 3 réteg minőségi sörtével lett ellátva, így egyszerűen megküzd a szennyeződésekkel, közben pedig nem teszi tönkre a tisztítandó felületet. A QJ100 még a legkisebb porszemeket is feleltakarítja majd, a szemétlapáton található fésűkkel pedig könnyedén lehúzhatja a koszt a seprűfejről!

Praktikus felmosófej

A felmosófejjel többféle padlótípust is megtisztíthat és még a legmakacsabb szennyeződések sem fognak problémát okozni! Emellett nem kell kicsavarnia a felmosót, csak meg kell húznia a fogantyút, a fej pedig összecsukódik és magától kicsavarja a felesleges vizet.

Tegye könnyedebbé az ablaktisztítást!

A Deerma-val még az ablaktisztítás is egyszerű lesz! A készletben egy praktikus kétoldalas tisztítófej is található, amivel sokkal könnyebb lesz ez a folyamat. Az egyik oldalával alaposan letisztíthatja az üveget, a másik oldalával pedig szárazra törölheti. Emellett a csíkok miatt sem kell aggódnia, hiszen a tisztítófej ragyogyó tisztaságot hagy maga után!

Kényelmes használat

A takarításnak nem kell kellemetlen házimunkának lennie! A készletben található tisztítófejek ergonomikus kialakítást kaptak, aminek köszönhetően kényelmes a használatuk. A seprű hosszú fogantyúval rendelkezik, így takarítás közben nem kell hajolgatnia, a készletben található tisztítófejek pedig strapabíró PP és ABS anyagból készültek.

Problémamentes tárolás

A Deerma QJ100 tárolása nem fog problémát okozni! A szemétlapát összecsukható, a fogantyúján pedig egy beépített mágnes is található, amivel kényelmesen összecsatolhatja a seprű és a szemétlapát nyelét. Emellett a készletben lévő tisztítófejek tárolása is egyszerű lesz a praktikus fali tartónak köszönhetően.

A doboz tartalma:

  • Felmosó
  • Ablaktisztító
  • Seprű
  • Szemétlapát
  • Fogantyúk és hosszabbító csövek
  • Fali tartó
  • Felhasználói kézikönyv
Márka Deerma
Név Háztartási tisztító készlet
Modell QJ100
Szín Fehér
Anyag PP, ABS
Méret (seprű) 230x30x896mm
Méret (felmosó) 350x50x1287mm
Méret (szemétlapát) 237x325x831mm
Méret (ablaktisztító) 300x600x911mm
Gyártó

Kosár
Kezdőlap
Fiókom
0
Kosár
Információk
Scroll to Top