BroadLink DS4-FC Okos ajtóérzékelő + S3 HUB

9,000 Ft

Raktáron

Kedvencekbe Kedvenceim
Cikkszám: 644724 Kategória:

Miért válasszon minket ?

  • No-Risk Money Back Guarantee!
  • No Hassle Refunds
  • Biztonságos fizetés
Elfogadott bankkártyák

BroadLink DS4-FC Okos ajtóérzékelő + S3 HUB

Mostantól a telefonjáról is láthatja, hogy becsukta-e az ajtót vagy sem! A Broadlink DS4 ajtóérzékelővel távolról is ellenőrizheti, hogy biztosan bezárta-e az ablakokat és az ajtót, így mindig biztonságban tudhatja otthonát! Emellett még különféle módokon is beprogramozhatja az eszközt: beállíthatja például, hogyha belép az ajtón, akkor felkapcsolódjon a villany vagy a fűtés. Szabja a saját igényeire és élvezze a kényelmet!

Különféle használat

Az érzékelőt belső és külső ajtókhoz is egyaránt használhatja. Hogyha van olyan szekrénye vagy fiókja, amihez nem szeretné, hogy mások hozzáférjenek, akkor oda is felszerelheti az érzékelőt és tudni fogja, hogyha valaki kinyitja azt.

Automatizáljon mindent!

Az érzékelő kompatibilis az összes BroadLink készülékkel, valamint az olyan eszközökkel is, amelyek kompatibilisek a Google Assistant, Amazon Alexa és IFTTT asszisztensekkel. Állítson be saját ütemtervet és élvezze, hogy az otthona a saját igényei szerint működik!

Spóroljon!

Programozza be úgy az érzékelőt, hogy a fűtés kikapcsoljon, amikor kinyitja az ablakot, majd bekapcsoljon, amikor becsukja azt. Ez egy jó módja annak, hogy energiát spóroljon!

Biztonság és kényelem

Mivel az eszköz kompatibilis az Amazon Alexa hangasszisztenssel, így akár hangvezérléssel is érdeklődhet az ajtók és ablakok állapotáról. Emellett a telefonjára is kap értesítést, hogyha kinyílik az ablak vagy az ajtó. Az érzékelő az idősebb családtagok felügyeletéhez is jó megoldás lehet! Tudni fog róla, hogyha az ajtó a megszokottól eltérő időben nyílik ki.

Sérülés elleni védelem

Az érzékelő egy beépített szabotázskapcsolóval is rendelkezik, ami további védelmet nyújt a készüléknek. Ennek köszönhetően értesítést kap majd arról, hogyha az érzékelő megsérült.

S3 HUB

Ezzel a kis készülékkel egyszerre több Broadlink készüléket is szinkronizálhat egyetlen vezérlőpontba. Emellett a hangjával is működtetheti az egyes készülékeket, mivel kompatibilis az Amazon Alexa és IFTTT asszisztensekkel. Ez tökéletes megoldás arra, hogy kialakítsa az okosotthonát!

Gyártó BroadLink Technology Co., Ltd.
Méretek 6.5 x 5 x 4 cm
Modell DS4-FC with S3
Működés Elemekkel
Kompatibilis IFTTT, Amazon Alexa, Google Assistant,
Gyártó

Kosár
Kezdőlap
Fiókom
0
Kosár
Információk
Scroll to Top