Akkumulátor EcoFlow Power Kits 5120 Wh

1,439,300 Ft

Raktáron

Kedvencekbe Kedvenceim

Miért válasszon minket ?

  • No-Risk Money Back Guarantee!
  • No Hassle Refunds
  • Biztonságos fizetés
Elfogadott bankkártyák

EcoFlow 5120Wh akkumulátor

Gyakran utazik lakókocsival? Vagy csak szeretne független lenni a hálózati áramtól? Az EcoFlow segíteni fog ebben! Az 5 kWh kapacitású akkumulátort a speciálisa hub-al, a napelem panelekkel, generátorokkal és elosztó panellel (külön megvásárolható) kombinálva megalkothatja a saját energiarendszerét. Így biztos lehet benne, hogy nem fog kifogyni az áramból! Emellett csatlakoztathat egyszerre 3 darab 2 kWh-s vagy 5 kWh-s akkumulátort is a hub-hoz, amivel 15 kWh-t kaphat!

A biztonság érdekében

Az akkumulátor egy intelligens BMS rendszerrel rendelkezik, ami a hatékony működésért felelős. A készülék védve van a túlfeszültség és a túláram ellen, valamint képes fűteni magát, amivel a hidegebb környezetben is jól működik. Emellett a fejlett 48 V-os rendszer megvédi a készüléket a túlmelegedés és az energiaveszteség ellen.

Megbízható áramforrás

Egy akkumulátor 5 kWh-s kapacitással rendelkezik, de hármat is csatlakoztathat és egymásra teheti őket, hogy helyet spóroljon vele. A plug&play rendszerrel elkerülheti a telepítési problémákat, a beépített LCD kijelzővel pedig egyszerűbben működtetheti az eszközt. Ez tökéletes megoldás egy lakókocsiba vagy hogyha szeretne teljesen független lenni a hálózati áramtól!

Többszörös töltési lehetőség

Többé nem kell aggódnia, hogy az akkumulátor lemerül és az eszközei áram nélkül maradnak. A termék többféle töltési módot is támogat. Csatlakoztathatja például egy generátorhoz vagy szélturbinához, de 3000 W-os napelem panelhez is. Esetleg rendelkezik egy EcoFlow okosgenerátorral? Akkor azzal is feltöltheti az akkumulátorokat! Az EcoFlow teljes töltési teljesítménye 7800 W.

Gyártó EcoFlow
Név 5kWh LFP akkumulátor
Kapacitás 5120Wh (100Ah)
Névleges feszültség 51.2V
Konfiguráció 16S1P
Akkumulátor típusa LiFePO4
Töltési feszültség 57.6V
Kisütési feszültség 40V
Maximális folyamatos töltőáram 80A
Maximális folyamatos kisülési áram 100A
Élettartam kb. 3500 töltési ciklus 80%-os kapacitásig
IP besorolás IP54
Méret 500x260x300cm
Súly 40.6kg
Gyártó

Kosár
Kezdőlap
Fiókom
0
Kosár
Információk
Scroll to Top