2.0 hangszórók Edifier R1580 MB (fekete)

39,200 Ft

Raktáron

Kedvencekbe Kedvenceim
Cikkszám: 643154 Kategóriák: ,

Miért válasszon minket ?

  • No-Risk Money Back Guarantee!
  • No Hassle Refunds
  • Biztonságos fizetés
Elfogadott bankkártyák

Edifier R1580MB hangfal  

Ez a modern hangfal kiváló minőségű zenei élményt biztosít, az elegáns borítása miatt pedig bármelyik szobába passzolni fog! A készüléket hagyományos módon, de a hozzátartozó távirányítóval is működtetheti. A dupla RCA bemenetnek köszönhetően több sztereó/audio eszközt is csatlakoztathat hozzá, de a telefonjáról is játszhat zenét Bluetooth-on keresztül. Fedezze fel újra a kedvenc dalait az R1580MB-vel!

Csúcsminőségű szerkezet  

A hangfal egy vastag, közepes sűrűségű farostlemezből készült, az eleje pedig ráccsal lett lefedve, ami beborítja a két hangszórót és a kerek, 35 mm átmérőjű bass reflex port-ot is. A magashangszóró egy 13 mm-es selyemkupolával rendelkezik, alatta pedig egy 4” átmérőjű mid-bass hangszóró kapott helyett. Az Edifier-el úgy érezheti magát, mintha egy koncerten lenne!  

Még több lehetőség   

Az Edifier R1580MB két 6.3 mm-es jack bemenettel lett felszerelve, aminek köszönhetően mikrofont is csatlakoztathat hozzá, így tökéletes kiegészítő lehet egy karaoke partihoz! A rejtett potenciométerrel állíthat a hangerőn, válthat a hangforrások között és állíthat a zene és mikrofon hangegyensúlya között is.

 Kényelmes vezérlés  

A hangfalhoz tartozó kicsi, elemmel működő távirányítóval könnyedén irányíthatja a készüléket: be- vagy kikapcsolhatja vele a hangfalat, állíthat a hangerőn és még a zenét is vezérelheti, amennyiben az Bluetooth-al lett csatlakoztatva.

   

   Elegáns borítás

Márka Edifier
Modell R1580MB
Hangszóró rendszer 2.0 típusú
Hangszóró teljesítménye (RMS) 42 W
Bemenet/kimenet típusa Sztereó RCA bemenet – 2 db
Mikrofon bemenet – 2 db 6.3 mm
Vezeték nélküli csatlakozás Bluetooth
Vezérlés Vezérlő gombok a hangszórón
További információ Hangerőszabályozó
Hangszóró szélessége 140 mm
Hangszóró magassága 225 mm
Hangszóró mélysége 160 mm
Gyártó

Kosár
Kezdőlap
Fiókom
0
Kosár
Információk
Scroll to Top