2.0 hangszórók Edifier R1280Ts (barna)

34,900 Ft

Raktáron

Kedvencekbe Kedvenceim
Cikkszám: 643078 Kategóriák: ,

Miért válasszon minket ?

  • No-Risk Money Back Guarantee!
  • No Hassle Refunds
  • Biztonságos fizetés
Elfogadott bankkártyák

Edifier R1280Ts

A hangszóró a retro stílusa mellette kiváló hangminőséggel büszkélkedhet! Az Edifier R1280Ts úgy lett kialakítva, hogy mindenki tetszését elnyerje. Az RMS teljesítménye 42 W, a 2 RCA portnak köszönhetően pedig egyszerre két készüléket is csatlakoztathat hozzá! A beépített kapcsolóval beállíthatja a hangerőt, a hozzátartozó távirányítóval pedig könnyedén működtetheti a hangszórót.

Stúdió minőségű hangzás

Az R1280Ts fantasztikus hangminőséget biztosít, aminek köszönhetően a zenehallgatás felejthetetlen élménnyé fog válni! A selyemkupolás magashangszóró és a 4”-es basszus hangszóró meglepően részletgazdag és kristálytiszta hangzást biztosít. A stabil RMS 42 W-os kimeneti teljesítménye csökkenti a torzítást, míg az előre néző bass reflex port pedig fokozza a basszus teljesítményét. Egy további kiemenet segítségével pedig még külső mélynyomót is csatlakoztathat a hangszóróhoz (a készlet ezt nem tartalmazza).

Kényelmes használat

A hangszóró oldalán lévő gombokkal könnyedén állíthat a legfontosabb funkciókon: változtathat a hangerőn, de még a magashangokon és a basszuson is. A készülék mellé egy távirányító is jár, amivel az alapvető funkciókon állíthat: például be- vagy kikapcsolhatja a hangszórót és még le is halkíthatja azt.

Dupla RCA bemenet

Az RCA port segítségével egyszerre két készüléket is csatlakoztathat a hangszóróhoz! Többé nem kell időt vesztegetnie azzal, hogy a megfelelő kábel után keresgél, helyette gyorsan és könnyedén csatlakoztathat más készüléket is.

Divatban marad a klasszikus!

A funkcionalitás és az esztétika kombinációja egy nagyon sikeres megoldás! A hangszóró fa borítása hatékonyan csökkenti az akusztikus rezonanciát, valamint megszünteti a felesleges rezgést és elősegíti a jobb hangminőséget. Emellett az R1280Ts az elegáns, stílusos kialakításával tökéletes kiegészítője lesz bármelyik szobának!

Gyártó Edifier
Modell R1280Ts
Teljes kimeneti teljesítmény RMS 21 W x2
Hangszóró Φ13mm magashangszóró + 4”-es közép-hangszóró
Jel-zaj arány 85 dBA
Frekvencia 52Hz-20kHz
Bemenet érzékenysége Line in 1: 750 mV ± 50 mV; Line in 2: 550 mV ± 50 mV
Gyártó

Kosár
Kezdőlap
Fiókom
0
Kosár
Információk
Scroll to Top